0

شوید باقالی پلو با گوشت و مرغ و ماهي

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:شوید باقالی پلو با گوشت و مرغ و ماهي
چهارشنبه 28 بهمن 1394  6:10 PM

مواد لازم براي باقالي پلو:


برنج...................چهار پيمانه

باقالي...............250تا300گرم

شويد................20 شاخه خرد شده

زعفران دم کرده........ به مقدار لازم

نمک و روغن.............به مقدار لازم

دارچين ..................به مقدار لازم


روش تهيه:


*براي باقالي پلو اگر از 24 ساعت قبل دست به کار شويد، بهتر است. يعني برنجتان را 24 ساعت قبل از پخت خيس کنيد تا موقع پخت قد بکشد. نمک را فراموش نکنيد.

*روز بعد قابلمه اي مناسب انتخاب کنيد که به حد کافي جا براي جوش خوردن باقالي ها و برنج داشته باشد، اگر جاي آن کم باشد حتماً پلوي تان به هم چسبيده و شل خواهد شد.

*قابلمه را تانصفه آب کرده و با يک قاشق غذاخوري نمک بگذاريد تا بجوشد، وقتي جوش آمد، نوبت اضافه کردن باقالي هاي پاک شده است.

*باقالي ها و كمي از شويد را در همان قابلمه مورد نظر برنجتان بجوشانيد تا هم رنگ سبز شويدها به برنجتان در بيايد و هم، مغز باقالي کمي نرم شود، برنج ها را اضافه کرده و اجازه دهيد تا با برنج قل بخورد، صبر کنيد تا برنج نيز مغز پخت شود، وقتي دانه برنج هنگام فشار دو انگشت حالت نرمي داشت، مي توانيد آن را آبکشي کنيد.

*يادتان نرود، ته قابلمه 2 قاشق غذاخوري روغن بريزيد و ته ديگر مورد نظرتان را بچينيد (نان يا سيب زميني. کاهو هم خوب است). براي خوشرنگ شدن ته ديگ حتماً به ته قابلمه زعفران بزنيد.
بعد از اين يک لايه از مخلوط برنج و باقالي بريزيد و سپس شويد و كمي دارچين را روي آن بپاشيد. اين عمل را تکرار کنيد تا اينکه برنج و باقالي و شويد تمام شود.

* کافي است کمي دست و دلبازي کنيد و زعفران دم کرده را بعد از شويد، روي هرلاي برنج بپاشيد. به محض اينکه برنج شروع به دم کردن کرد، در قابلمه با دمکني و يا دولاي دستمال حوله اي بپوشانيد و در قابمله را بگذاريد و حرارت را کم کنيد.

* حدود يک ساعت تا يک ساعت و نيم براي دم کشيدن برنج در نظر بگيريد. پيش از کشيدن غذا در ديس، آن را در قابلمه کمي زير و رو کنيد تا شويد ها با پلو مخلوط شود. غذاي اشتها برانگيزي خواهد داشت؛ نوش جان!

فوت کوزه گري


براي اينکه باقالي پلوي خوشرنگ و خوش عطري داشته باشيد مي توانيد پس از پاشيدن شويد، لابه لاي پلو، زعفران دم کرده بريزيد.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	0001.JPG
بازدید:	1
اندازه:	70.9 کیلوبایت
شناسه:	16808   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	001.JPG
بازدید:	0
اندازه:	48.4 کیلوبایت
شناسه:	16809  

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	01.JPG
بازدید:	0
اندازه:	38.0 کیلوبایت
شناسه:	16810   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	baghali-polo.jpg
بازدید:	1
اندازه:	16.1 کیلوبایت
شناسه:	16812

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها