سبزي را پاك كرده، خوب بشوييد و بگذاريد تا آب آن كاملا برود و سپس خرد كنيد.
برنج را با نمك چند ساعت قبل خيس كرده و سپس آبكش نماييد.
برنج را كمي زنده تر برداريد.
ته قابلمه مقداري روغن آب كرده بريزيد و چند كف گير برنج آبكش شده را در آن ريخته و روي آن سبزي خرد شده بريزيد.
سپس مجدداً برنج را ريخته و سبزي را لا به لاي برنج بريزيد و در آخر با برنج سفيد روي سبزي پلو را بپوشانيد.
برنج را روي حرارت قرار دهيد. هنگامي كه بخار آن درآمد زعفران حل شده را روي برنج بريزيد و كاغذ روغني را خيس كرده و روي برنج قرار دهيد و اجازه دهيد تا برنج با حرارت ملايم دم بكشد.
روش پخت ماهي:
ماهي را پاك كرده و بشوييد و بگذاريد آب اضافه ي آن برود.
سپس با نمك و فلفل و آب ليمو و زعفران، سُس درست كرده و ماهي را 2 تا 3 ساعت در اين سُس قرار دهيد تا مزه دار شود.
سپس در روغن يا داخل فر آن را سرخ كنيد.
تذكر:
براي سُرخ كردن ماهي در روغن؛ آن را از قسمت گوشت داخل تابه قرار دهيد.