کیک پسته
چهارشنبه 28 بهمن 1394 11:12 AM
کیک پسته
مواد لازم
سه پیمانه آرد مخصوص کیک
دو قاشق چای خوری بکینگ پودر
یک دوم قاشق چایخوری نمک
یک و نیم پیمانه شکر
۵۰ گرم پسته ی چرخ شده یا کوبیده شده
آب نصف لیوان
کره سیصد و چهل گرم
یک و نیم قاشق چایخوری عصاره وانیل
پنج عدد تخم مرغ بزرگ
یک دوم پیمانه شیر پرچرب
طرز تهیه
فر رو روشن و روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید 1 یک قالب کیک سوراخ دار بیست و پنج سانتی رو با کره چرب کنید 2 آرد، بیگینگ پادر و نمک رو الک کنید 3 کره رو با سرعت متوسط همزن دو دقیقه هم بزنید 4 شکر رو اضافه کنید و چهار دقیقه با سرعت نیمه زیاد هم بزنید 5 وانیل و تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه کنید و اون قدر هم بزنید تا مخلوط بشن 6 آرد رو در سه قسمت مساوی اضافه کنید بین هر دو قسمت نصف شیر رو هم اضافه کنید 7 پودر پسته رو با آب مخلوط کنید و اون رو با سه پیمانه از مایه کیک مخلوط کنید 8 یک سوم از مایه ساده رو کف قالب بریزید سپس یک سوم از مایه پسته رو روی اون بریزید و این کار رو تا پر شدن قالب ادامه بدید 9 برای مدت شصت تا هفتاد و پنج دقیقه یا تا وقتی که خلال دندان تمیز از مرکز کیک خارج بشه بپزید .
این کیک هم خوشمزه ست امتحان کنید نووش جان .