0

راهنمای خرید قابلمه برای جهیزیه عروس

 
maya2015
maya2015
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1394 
تعداد پست ها : 595

راهنمای خرید قابلمه برای جهیزیه عروس
سه شنبه 27 بهمن 1394  6:28 PM

 

 

 

عروس هایی که می خواهند قابلمه ای زیبا داشته باشند که غذا را سالم و با کیفیت طبخ کند، بخوانند.

 

اگر برای خرید جهیزیه و البته قابلمه های جهیزیه، ماه ها وقت بگذارید و با سردرگمی ده ها نوع قابلمه موجود در بازار را بررسی کنید به شما خرده ای نمی گیریم. بعضی ها به شما استفاده از قابلمه های سنتی مسی را توصیه می کنند و برخی دیگر استفاده از قابلمه های سرامیکی را به شما پیشنهاد می دهند. برای انتخاب بهترین گزینه که نیاز شما را تامین کند، این مطلب را از دست ندهید.

 

قابلمه های تفلون

 

قابلمه های تفلون در مقایسه با قابلمه های استیل، آلومینیومی و ... انتخاب های مطمئنی محسوب نمی شوند چرا که معمولا در تهیه ظروف تفلون از کادمیوم استفاده می شود که از فلزات سنگین است. این ماده به مرور وارد غذا می شود و احتمال ابتلا به سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی را افزایش می دهد.

 

قابلمه های چدن

 

این قابلمه ها عمر بالایی دارند. این ظروف مناسب برای پخت طولانی با دمای متوسط تا بالا هستند و اگر فاقد آلومینیوم باشند، گزینه مناسبی برای پخت و پز محسوب می شوند. این قابلمه ها به طور یکسان حرارت را پخش می کنند و به دلیل مقاومت شان در برابر دمای بالا برای سرخ کردن، پختن یا حتی در فر قرار دادن بسیار مناسب هستند.

 

قابمله های استیل

 

این قابلمه ها از همه قابلمه های دیگر بهداشتی ترند چرا که زنگ نمی زنند و هیچ گونه واکنشی نسبت به مواد غذایی نشان نمی دهند اما یک مشکل اساسی دارند، اینکه حرارت را مستقیم انتقال می دهند، یعنی وقتی یک قابلمه استیل روی حرارت قرار می گیرد، غذا سریع در آن می سوزد. قابلمه های استیل بیشتر برای پخت انواع خورش و غذاهای آبدار مناسبند.

 

 

قابلمه های سرامیکی

 

این قابلمه های جدیدترین، پیشرفته ترین و بهترین نوع ظروف آشپزخانه هستند که تا زمانی که کاملا سالم و بدون خراشیدگی و ساییدگی باشند، می توان با خیال راحت و بدون هیچ نگرانی از آنها استفاده کرد.

 

قابلمه های آلومینیومی

 

این قابلمه ها برای سلامت انسان ضرر دارند.

 نگهداری مواد غذایی ترش اسیدی یا شور در ظروف آلومینیومی  و سرویس قابلمه یا طبخ غذا در این ظروف موجب خروج آلومینیوم از ظرف و ورود آن به غذا می شود.

یبوست، اختلالات گوارشی، پوکی استخوان و آلزایمر از مهمترین عوارض ناشی از مصرف آلومینیوم است.

 

قابلمه های مسی

 

این  سرویس قابلمه  ها حرارت را به خوبی و به طور یکسان پخش می کنند و معمولا از آنها برای تهیه مربا استفاده می شود.

 

قابلمه های لعابی

 

این قابلمه ها بیشتر برای طبخ غذاهای آبدار به کار می روند و نمی توان داخل آنها برنج پخت. این قابلمه ها می توانند برای نگهداری انواع مواد غذایی ( البته به جز مواد اسیدی) در یخچال مناسب باشند.

 

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها