0

گولاش

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:گولاش
دوشنبه 26 بهمن 1394  8:19 PM

گولاش؛ خورش مجارستانی


زمان تهیه و پخت: یک ساعت و پانزده دقیقه

ادویه مخصوص این غذای مجاری، پاپریکا است.



مواد لازم برای 4- 2 نفر:
گوشت گوسفند: 200/1 گرم، به قطعات مکعبی کوچک تقسیم شود.
پیاز متوسط: یک عدد، خرد شود.
ادویه پاپریکا: یک قاشق غذاخوری
روغن ز
یتون: 2 قاشق غذاخوری
سیر: یک حبه، خرد شود.
آب گوشت: 2 پیمانه
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
خامه ترش: ‌یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:
• پیاز را درون روغن زیتون به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

• سیر را به آن اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر آن را تفت دهید.
• قطعات گوشت و پاپریکا را به ظرف اضافه کرده و به مدت 5- 3 دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

• آب گوشت، رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به مخلوط فوق، اضافه کنید.
• درب ظرف را گذاشته و به مدت یک ساعت آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کم‌کم بجوشد و گوشت آن نرم شود.
• هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید و اگر آب آن کم شده، ‌اضافه کنید.
• قبل از این‌که آن را از روی حرارت بردارید خامه و آب لیمو را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
• خورش گولاش را می‌توانید همراه با برنج یا ماکارونی میل کنید.پاسخ به:گولاشپاسخ به:گولاشپاسخ به:گولاشپاسخ به:گولاشپاسخ به:گولاشپاسخ به:گولاشپاسخ به:گولاشپاسخ به:گولاشپاسخ به:گولاشپاسخ به:گولاش{ 69}پاسخ به:گولاش

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	2.jpg
بازدید:	2
اندازه:	17.0 کیلوبایت
شناسه:	23727   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	3.jpg
بازدید:	0
اندازه:	25.5 کیلوبایت
شناسه:	23728  

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	4.jpg
بازدید:	0
اندازه:	25.3 کیلوبایت
شناسه:	23729

 

Attached Images

پاسخ به:گولاش

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها