ماهی شوریده با تمبر هندی
چهارشنبه 14 بهمن 1394 1:53 PM
قلب یكی از مهمترین اعضای بدن است. آخرین دستاوردهای پزشكی و البته علم تغذیه به این مهم دست یافته است كه با خوردن مرتب ماهی می توان تا حدودی از بروز بیماری های قلبی جلوگیری كرد. به این دلیل امروز ، غذایی را به شما پیشنهاد كردهایم كه ماهی جزء اصلیآن است.
● مواد لازم:
▪ ماهی شوریده ۱ / عدد
▪ تمبر هندی ۱ / بسته كوچك
▪ تره، گشنیز، نعناع، جعفری و ریحان خرد شده ۱ / پیمانه بزرگ
▪ آرد ذرت یا گندم ۱ / قاشق غذاخوری
▪ كره ۵۰ / گرم
▪ سیر رنده شده ۳ / حبه
▪ گوجهفرنگی خرد شده ۲ / عدد
▪ پیاز ۱ / عدد
▪ نمك و ففل قرمز / به مقدار لازم
● طرز تهیه:
بعد از شستن ماهی، آن را از كمر باز میكنیم تا به شكم برسیم. داخل شكم ماهی را خالی میكنیم و میشوییم. به طوری كه شكم ماهی باز نشود و شكل آن به هم نخورد. تمبر هندی را با نصف لیوان آب كاملا مخلوط و صاف میكنیم تا مایه ترش رنگ و غلیظی به دست آید.
پیاز و سیر را نیز با كره تفت میدهیم. بعد سبزیها را اضافه میكنیم. وقتی سبزیها نرم شدند، آرد را میریزیم و خوب مخلوط میكنیم. بعد هم مایع تمبر هندی را همراه نمك و فلفل به مواد میافزاییم. سپس میگذاریم تا مایه كاملا غلیظ شود. آنگاه مواد را از كمر درون ماهی ریخته و با نخ و سوزن ماهی را میدوزیم و در كاغذ آلومینیوم میپیچیم. زمان پخت این ماهی یك ساعت و ده دقیقه در پنجره وسط فر و در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد است.