0

شهداء دانش آموز و دانشجو یان انقلابی

maman1589332
maman1589332
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 60

پاسخ به:شهداء دانش آموز و دانشجو یان انقلابی
چهارشنبه 14 بهمن 1394  12:36 AM

http://khayyen.ir/files/shahid/2392.jpg

مشخصات
نام : ابراهیمی هونجانی / ذبیح اله
نام پدر : مهدی
تاریخ تولد : ۱۳۴۳-۰۴-۱۵
محل تولد : هونجان - شهرضا
تاریخ شهادت : ۱۳۶۱-۰۹-۲۰
محل شهادت : عین خوش
شهرستان : شهرضا
یگان : بسیج
مسئولیت :
تحصیلات : چهارم متوسطه در رشته انسانی
محل تحصیل :
گلزار : گلزار شهدای هونجان

زندگی نامه

ستاره ی وجود ذبیح الله در تیرماه سال ۱۳۴۳ در روستای هونجان درخشیدن گرفت.     کودکی اش در سایه ی مهر و محبت پدر و مادری متدیّن سپری شد و از همان دوران با معارف ناب الهی آشنا گردید.

زمان فراگیری علم به جمع دانش آموزان پیوست و با عشق و علاقه ای زیاد دیپلم خود را در رشته ی ریاضی گرفت.

مهربانانه با خلق می زیست و گل لبخند پیوسته بر چهره اش نقش بسته بود. دلش در تب و تاب خدمت و       گره‌گشایی از کار دیگران بود. او که وجودش مأمن نور حق بود و در گلشن عشق آرام می گرفت، در عزلت و تنهایی با قرائت و زمزمه آیات دلنشین قرآن، مقرب حضرت دوست می‌شد و در اوقات فراغت خود را ملزم به کتاب خواندن می‌کرد و در زمان‌هایی مشخص به برنامه های ورزشی به ویژه تکواندو می‌پرداخت.

هنگام غرش تندر، بر خانمان سست و بی پایه ی طاغوت با شرکت در تظاهرات و پخش اعلامیه های امام او هم سهیم پیروزی انقلاب شد و بعد از آن با ثبت نام در مدرسه‌ی عشق مسئول تبلیغات پایگاه گشت و فعالیت‌های انقلابی خود را در بسیج ادامه داد.

وقتی اهریمن حرمت ایران شکست و بر طبل تجاوز کوبید او هم به همراه هزاران آزادمرد دیگر با عضویت در سپاه راهی میدان نبرد شد. با شکوفایی استعدادها و توانایی هایش معاون گروهان گردید.

و سرانجام منطقه ی پدافندی عملیات محرم (عین خوش) محل عروجش شد و با اصابت گلوله ای به سر نازنینش به جمع آسمانیان پیوست و زمینیان را بدرود گفت.

وصیت نامه

بسم رب الشهدا و المجاهدین

من المؤمنین رجالٌ صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا

سپاس خدای را که به من توفیق عطا فرمود، تا پای در این راه نهم و به کمک او به رستگاری برسم.

سلام بر حضرت ولی عصر و نائب برحقش امام خمینی این تقوای مجسم و تبلور عینی مکتب، درود بر گلگون کفنانی که عاشقانه پرکشیدند و به محبوب و یا عاشق خویش پیوستند ، چرا که شهادت یک انتخاب است . آن هم انتخابی ۲جانبه، از طرف خویش و خدا . فرهنگی است که به حرکت مکتب ، اصالت و محتوی می‌دهد . درود خدا بر شما ای رزمندگان اسلام، ای سنگرنشینان وادی عشق و به شما ای امت شهید پرور که به رهبری این بزرگ مرد ، تداوم گر خط سرخ حسینید.

پس از خود رستگان، شکر نعمت این رهبری را با اجرای اوامر و فرامین شان که نشأت گرفته از سرچشمه‌های اصیل اسلامی است بجا آرید. وحدت خویش را بیش از پیش حفظ کنید که راهی دور و دراز در پیش است و آن به زانو در آوردن صهیونیزم، امپریالیزم جهانی، «حتی لاتکون فتنه». با خواندن قرآن و نهج‌البلاغه و شرکت در مجالس دعا به خدای خویش بیشتر نزدیکی جوئید. دعا برای ظهور حضرت حجت (عج) و بقای عمر شریف امام تا انقلاب مهدی را در راس تمام ادعیه خویش قرار دهید. تزکیه و تهذیب نفس را فراموش نکنید تا به تجهیز وتکمیلی خداگونه برسید، که محور تمام موفقیت‌ها و سعادت ها است. مبادا امام بزرگوارمان احساس تنهایی کنند که اگر چنین شود، خون شهدا را به هدر داده‌اید.

آری برادر و خواهرم شهادت برای شما امکان ادای مسئولیتی است، اما ایفای رسالت بعد از شهادت خود مسئولیتی است بس فراتر و سترگ و تو در این راهی . راهی پرفراز ونشیب، با کوله‌باری سنگین و حوادثی سهمگین. علی گونه بایست، استقامت کن و هر لحظه گامی فراتر نِه. که خداوند با رهروان طریقت خویش است.

و شما ای پدر و مادر عزیزم، می‌دانم که از شهادت متاثر نمی‌شوید چرا که می دانید خداوند امانتی نزد شما داشت و هیچ .

سعادتی والاتر از این که آن را به نیکوترین وجهی تقدیم او می‌کنید .

گرچه می‌دانم که نه فرزندی خوب و نه برادری شایسته بودم، امیدوارم که مرا مورد لطف و بخشایش خویش قرار دهید که من لیاقت آن همه خوبی شما را نداشتم. بعد از شهادتم چند جلسه دعای توسل و کمیل در منزلمان برپا کنید و از خداوند طلب مغفرت برای گناهانم بنمائید.

در پایان نیز از تمام خویشان و اقوام خواستارم که اگر خطایی یا اذیت و آزاری از من دیدند مرا عفو کنند و همواره پیرو ولایت فقیه، پشتیبان روحانیت مبارز و ارگانهای انقلابی باشید. مساجد ، این سنگر حق را نیز هرگز خالی نکنند. با شرکت خویش در ارگانهای انقلابی، رهرو راه شهدای عزیز باشند.

اللهم عجل فی فرج مولاناصاحب الزمان

اللهم احفظ قائدناالخمینی حتی الظهور المهدی

وارزقنی توفیق الشهاده فی سبیلک

ذبیح اله ابراهیمی

۱۷/۶/۱۳۶۱

http://khayyen.ir/files/shahid/2395.jpg

شهید امینی / عباسعلی
دسته: شهدای دانش آموز،

مشخصات
نام : امینی / عباسعلی
نام پدر : حسینعلی
تاریخ تولد : ۱۳۴۴-۰۱-۱۰
محل تولد : هونجان - شهرضا
تاریخ شهادت : ۱۳۶۲-۰۸-۱۳
محل شهادت : ابوالخصیب عراق - والفجر ۴
شهرستان : شهرضا
یگان : بسیج
مسئولیت :
تحصیلات : سیکل
محل تحصیل :
گلزار : گلزار شهدای هونجان

زندگی نامه

سال ۱۳۴۴ با تولد دوباره ی زمین او نیز با گل های بهاری شکفته شد و در جوار خانواده ای متدیّن با اسلام آشنا گشت. در پی کسب دانش به دیار علم آموزان قدم نهاد و نه سالی مسافر این دیار بود و پس از آن در جریان انقلاب خود را با مقتدایش همراه ساخت.

عباسعلی پیوسته مهربانانه با خلق می زیست و گل لبخند همیشه بر چهره اش نقش بسته بود.

به هنگام حملات سپاه ابلیس برای سرنگونی تنها حکومت صالحان بر روی زمین آزمون عشق دیگری در پیش روی عباسعلی قرار گرفت و او نیز چون هزاران مرد عاشق دیگر آهنگ استقامت و پایداری سر داد.

یاد او، آفریدگار؛ کلامش، کلام خدا و راهش ، راه امام و عشقش شهادت بود. راهی میدان نبرد شد و والفجر۴ میعادگاه وصالش گشت و با اصابت ترکشی به پهلو در آبان ماه سال ۶۲ به مقام والای شهادت دست یافت و واصل آرزوهایش گشت.

وصیت نامه

بسم الله الرحمن الرحیم

«انا لله و انا الیه راجعون» ما از خداییم و به سوى او باز مى‌گردیم

با درود فراوان به رهبر کبیر انقلاب اسلامى ایران ، با درود فراوان بر شهیدان انقلاب اسلامى ، درود فراوان و سلام بى‌نهایت ما بر رزمندگان اسلام ، درود فراوان به پیشگاه حضرت ولى عصر(عج) ، سلام بى نهایت من بر مردمان مستضعف ایران و با درود و سلام بى نهایت بر پدران و مادران شهدا و رزمندگان و اسیران و مفقودین .

سلام بى نهایت و گرم من بر پدر و مادر خودم، که امانتى مثل من را که خدا به آنها داده بود با چه رنجى نگهدارى کرده و حالا هم در راه خدا ، در راه اسلام و دین پیامبران ، او را قربانى مى‌کند مثل دیگر پدر و مادران شهدا .

پدر و مادر عزیز و گرامیم: چون که بى اجازه شما من به جبهه‌هاى جنگ یعنى کردستان اعزام شدم معذرت مى‌خواهم و امیدوارم که به جهت خون حسین (ع) که در راه اسلام ریخته شده من را ببخشید. مادر جان و پدرجان شما را به هر کسى که مى‌پرستید قسم مى‌دهم که من را ببخشید . پدر جان من در حدود ۴ سال نماز و روزه بدهکار مى‌باشم و امیدوارم که آن را براى من یا خریدارى کنید یا خود به جا آورید . برادر جان امیدوارم که سلام گرم مرا بپذیرى ، امیدوارم مرا ببخشید و امیدوارم که رضایت کامل از همه رفقا براى من بگیرید.

دیگر عرضى نیست امیدوارم که من را ببخشید و رضایت کامل از دست من داشته باشید.

آن کس که جهاد را ترک کند بر اندام او لباس ذلت مى‌پوشانند ، ننگ و احتیاج بر زندگى، تاریکى بر دین او سایه شوم مى‌افکند .

خدایا مرا ایمانى عنایت فرما که بى صبرانه منتظر باشم تا عروس پاک شهادت را در ایام جوانى در آغوش گیرم و لباس زیباى دامادى (کفن سرخ) بر تن نمایم . مهدى جان بیا که ما جان به کف آماده‌ایم تا در رکاب تو جان ببازیم آماده‌ایم تا براى برپایى قسط و عدل و حاکمیت کتاب خدا، در رکابت جهاد کنیم.

مرگ با عزت همیشه آرزوى یک مسلمان است .

وصیت و پیام من به ملت شهید پرور این چند بیت شعر مى‌باشد.

پیام در خون خفتگان

حماسه همسنگران

بعد از ستایش خدا

براى فتح کربلا

پیش به سوى جبهه‌ها

به دشت خون سفر نما

به جبهه‌ها گذر نما

به کشته‌ها نظر نما

براى فتح کربلا

پیش به سوى جبهه‌ها

ز رهبر آید این ندا

زجاى برخیز و بیا

به پاس خون شهدا

براى فتح کربلا

پیش به سوى جبهه‌ها

پیامى دارم به دوستان و آشنایان و همین طور به ملت شهید پرور ایران به خصوص ملت مستضعف که ما سربازان و بسیجیان جان بر کف از شما تقاضا داریم که راه شهیدان را ادامه دهید و نگذارید که جبهه‌ها خالى بماند . مساجد و حسینیه ها را پر کنید و پیامهاى امام را لبیک گویید . پیرو خط سرخ حسینى باشید . از فرزندانتان جلوگیرى نکنید بیایند در جبهه‌ها به انقلاب خدمت کنند . بگذارید به جبهه‌ها بیایند و جاى شهیدان را پر کنند، تا این ابر قدرتها و دشمنان اسلام را از بین ببرند.

والسلام علیکم و رحمه‌الله و برکاته

عباسعلی امینی

تشکرات از این پست
pebdani
دسترسی سریع به انجمن ها