بچه ها این یه غذای ساده است که همتون بلدین.............در واقعه همون کباب تابه ایه............البته با کمی تغییرات از نوع ازی پز...............برا مهمانی غذای ساده و شیکیه...............با یه کوچلو ابتکار میتونید فرم کباب ها رو هم عوض کنید که اینو اخر سر توضیح میدم....................مواد کباب من شامل:گوشت چرخ_پیاز رنده شده اب گرفته_فلفل دلمه ساطوری کمی_پودر سیر_یه قاشق مربا خوری زرده تخم مرغ(که باعث لطیف شدن گوشت میشه)یه کوچلو پودر زعفران و نمک و کمی فلفل سیاه...................همه این مواد رو خوب مخلوط کردم ......................حالا میرسیم فر دادن کباب و به سیخ کشیدنش:به این خاطر من از هویج استفاده کردم همونجور که تو عکس میبینید اونارو مربعی برش زدم و با کمک برش های هویج کباب رو فرم دادم(میشه هویج رو گرد و یا مثلثی هم برش زد).......................به سیخ کشیدنش هم کار نداره یه تیکه هویج بعد یه گلوله کوچلو از گوشت و با ضربه زدن با سطح کار گوشت رو فرم دادم تا سیخ پر بشه...............بعد سیخها رو تو تابه با روغن کم و حرارت نسبتا زیاد (برا اینکه گوشت اب نندازه)از چهار جهت سرخ کردم..............کباب ها رو خارج کردم تابه رو شستم.........رب را با روغن زیتون تفت دادم کمی هم استاک گوشت اضافه کردم ..........بعد هم مقداری اب................سیخ ها رو تو سس گذاشتم تا پختش کامل بشه و سس غلیظ بشه(هر از گاهی هم سیخها رو تو سس بچرخونید تا خوب پخته بشه) تو حین پخت هم اگه احساس کردین گوشت پخته نشده و سس غلیظ شده یه کوچلو دوباره بهش اب اضافه کنید.................................بچه ها یه دستوری برا کباب تابه ای ابدار گذاشته بودم/..........سس این کباب هم خیلی خوشمزه میشه میتونید از ترکیب این سس هم برا پخت این کباب هم استفاده کنید
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی