کیک لازانیا
شنبه 3 بهمن 1394 11:25 AM
کیک لازانیا
ابتدا ورقه های لازانیا رو با آب و نمک جوشانده و آبکش میکنیم.
سس لازانیا را هم آماده میکنیم،شامل:
(پیاز داغ و گوشت چرخ کرده و قارچ و آویشن و نمک و فلفل)
یک قالب گرد با ارتفاع کم،(پیرکس گرد) را چرب کرده(کف و دیواره ها)و ورقه های لازانیا را از وسط ظرف گذاشته و لبه ورق را از ظرف بیرون میاندازیم،جوری که کف ظرف را کاملا لازانیا بپوشاند و لبه ها از ظرف بیرون باشد.
سپس سس را روی ورقه ها کاملا پهن میکنیم و روی سس پنیر پیتزا میریزیم.
بعد لایه های بیرونی لازانیا را روی سس برمیگردانیم،جوری که سس دیده نشود و کاملا با لازانیا پوشانده شود.
تمای اطراف کیک باید ورقه های لازانیا و درون کیک سس باشد.
(درون فر 180درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه)
بعد قالب را در یک ظرف مناسب برمیگردانیم.
کیک لازانیا آمادست.