طرز تهیه نان ذرت گیاهی
شنبه 3 بهمن 1394 9:16 AM
مواد اولیه برای درست کردن نان ذرت گیاهی :
شیر غیر لبنی (مثل شیر بادام، انواع لیموناد مثل توت فرنگی ، لیمو و......) 1 فنجان
شکر قهوه ای (اختیاری) 2 ق غ
شیره خرما 1/4 فنجان
کدو حلوایی (پوره شده) 1/4 فنجان
نمک 1/2 ق چ
مریم گلی (تازه(ریز شده)) 1 تا 2 ق غ
آرد گندم 1 فنجان
آرد ذزت 1 فنجان
بکینگ پودر 1 ق غ
طرز تهیه نان ذرت گیاهی :
1. فر را روی 400 فارنهایت قرار دهید.
2. یک قالب نان استاندارد 23 سانتی متری را چرب کنید و کنار بگذارید.
3. در یک کاسۀ مخلوط کردن بزرگ، آرد، آرد ذرت، بیکینگ پودر و نمک را سریع هم بزنید تا بخوبی مخلوط گردد.
4. مریم گلی، شیر غیر لبنی، پورۀ کدوتنبل، شیرۀ خرما، بعلاوۀ شکر اختیاری را اضافه کنید و تا وقتی خوب ترکیب گردند، مخلوط کنید.
5. خمیر را در قالب بریزید و برای 20 دقیقه بپزید یا تا زمانی که اگر خلالی را در مرکز آن فرو ببرید، تمیز بیرون بیاورید و روی آن سفت باشد.
نکته: مریم گلی را میتوانید از عطاری ها تهیه کنید درصورت در دسترس نبودن به همان اندازه از نعناع استفاده کنید.
مواد مغذی:
136 کالری، 0.8 گرم چربی، 30.3 کربوهیدرات، 2.7 گرم فیبر، 9.9 گرم قند، 3.9 گرم پروتئین
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست