طرز تهیه سالاد کرفس و گردو
شنبه 3 بهمن 1394 9:08 AM
مواد اولیه :
سیب زمینی 2 عدد |
ذرت 1/2 پیمانه |
تخم مرغ 2 عدد |
کرفس 1پیمانه |
گردو 100 گرم |
کنجد مقداری |
نمک و فلفل سیاه بمیزان دلخواه |
سس مایونز به مقدار کم |
به نظر میرسد در فصل زمستان، سوپها پیشغذای بهتری از سالادها باشند، اما اگر مواد اولیه سالاد را به درستی انتخاب کنید، میتوانید یک سالاد مقوی و گرمازا برای خانواده آماده کنید.سالاد کرفس و مغز گردو یکی از همین سالادهاست. گردو به خاطر روغن ویژهای که دارد میتواند انرژی زیادی به بدن شما برساند و توان تحمل سرما را افزایش دهد.
ساقه کرفس را خوب شسته و ریز خرد میکنیم وداخل ظرف جا داری میریزیم . سیب زمینی و تخم مرغ را آبپز کرده و نگینی خرد میکنیم به کرفس اضافه میکنیم. ذرت و کنجد و گردو خرد شده را نیز اضافه میکنیم نمک و فلفل و کمی سس مایونز اضافه کرده و همه مواد را مخلوط کرده در ظرف کشیده با موادی که داخل سالادمان هست تزیین میکنیم .
نکته :
در این سالاد از گوشت مرغ یا قارچ تفت داده شده نیز می توان استفاده کرد
میزان سس به دلخواه است حتی میتوان بدون سس سرو کرد.
سالاد کرفس سرشار از سدیم ، پتاسیم ، کلسیم ، فسفر ، ویتامینهای «آ» «ب»«ث» است .
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست