نان چـــرب شوشتري
دوشنبه 21 دی 1394 9:27 AM
سينه مرغ پخته و خردشده و پیاز حلقه شده از هر کدام 500 گرم
لپه پختهشده و کره از هر کدام يك پيمانه
نان لواش پنج عدد
زعفران دمكرده و نمک و فلفل به ميزان لازم--
كره را در تابه ريخته و بعد حرارت را ملايم كرده و پيازها را در آن تفت دهيد تا طلايي شود. بعد لپه و مرغ را هم اضافه كرده همراه زعفران، نمك و فلفل با حرارت ملايم هفت دقيقه مواد را هم زده سپس نان لواش را در ديس گذاشته و مواد تابه را روي آن خالي كرده سطح نان را با مواد خوب بپوشانيد در صورت تمايل ميتوانيد كمي كشمش بيدانه (پلويي) هم روي آن بپاشيد.