پاسخ به: لاغری به کمک چغندر
شنبه 19 دی 1394 11:15 AM
چگونه انتخاب و نگهداری کنیم؟
* شما به راحتی میتوانید چغندر تازه را از بازارهای میوه و ترهبار خریداری کنید. در موقع انتخاب، چغندرهای سفت، گرد و بدون لک با برگ و ریشهای کاملا سبز را انتخاب کنید.
* رنگ چغندر باید قرمز تیره باشد.
* چغندرهای انتخابی را داخل کیسهی پلاستیکی و داخل یخچال قرار دهید. در این صورت میتوانید آنها را به مدت حداقل دو تا سه هفته نگهداری کنید.
* اگر برگهای چغندر را بدون شستشو داخل کیسه پلاستیکی گذاشته و در بخچال قرار دهید به مدت 5 روز قابل استفاده میمانند.
* توجه داشته باشید که نباید به هیچ عنوان چغندرهای خام را در فریزر قرار داد چون خیلی زود نرم میشوند.
روش استفاده از چغندر در جهت لاغری
برای لاغر شدن میتوانید چغندر را به صورت خام، بخارپز شده و یا کنسروی مصرف کنید. میتوانید چغندر را خالی یا به همراه سالاد با سیر، پیاز و کمی روغن زیتون و نمک و سرکه میل کنید.
اگر میخواهید چغندر را به صورت خام میل کنید میتوانید آن را رنده کرده و با کمی روغن زیتون و لیموترش مزهدار و سپس نوش جان کنید.
پختن چغندر به هضم راحتتر آن کمک میکند. میتوانید چغندر را با پوست در آب و کمی نمک بیاندازید و آبپز کنید؛ در این صورت چغندرتان رنگ و طعم خود را حفظ میکند. لازم است که چغندرها را به مدت حداقل یک ساعت بجوشانید و سپس پوست آنها را گرفته و میل کنید.
اگر میخواهید چغندرتان را در فر آماده کنید حواستان باشد تا زمانیکه به طور کامل نپخته باشند آنها را از فر خارج نکنید تا خواص خود را به طور کامل حفظ کنند.
بهتر است بدانید که برگهای چغندر به همان شیوهی اسفناج قابل استفاده و مصرف است.
تنها امید خلق جهان یابن فاطمه ای منتهای آرزوی اولیاء بیا
بالا گرفته ایم برایت دو دست را ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا
برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم