0

کدو حلوایی شکم پر

 
rbahar91
rbahar91
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1390 
تعداد پست ها : 1000
محل سکونت : تهران

کدو حلوایی شکم پر
شنبه 19 دی 1394  8:05 AM

در این غذاها اغلب مخلوطی از مواد غذایی داخل یکی از سبزیجات ریخته و پخت می شوند. از آنجا که این غذا بیشتر به صورت آ ب پز تهیه می شوند، سالم تر هستند اما شما می توانید با رعایت نکات زیر غذای سالم تری تهیه کنید:
 ۱) خیلی ها کدو حلوایی را به شکل سرخ کرده تهیه می کنند. به این ترتیب که آن را قطعه قطعه کرده، به همراه کمی روغن، شکر و گردو سرو و به عنوان یک پیش غذا میل می کنند اما این طرز پخت غذایی پرکالری ایجاد می کند که برای کمتر کسی بی ضرر است. در غذایی که می خواهیم شما را با آن آشنا کنیم، به جای آن که کدوحلوایی را سرخ کنید، آن را بدون روغن در یک ظرف نشکن گذاشته، در فر به مدت یک ساعت قرار دهید تا نیم پز شود البته قبل از این کار داخل کدو را کاملا خالی کنید. 
 ۲) سبزیجاتی را که می خواهید در این غذا به عنوان مایه داخل کدو به کار ببرید، از قبل تفت ندهید. آنها را خام خرد کرده، با هم مخلوط کنید و سپس کدو حلوایی را از آنها پر کنید.

 ۳) می توانید در این غذا از نخودسبز، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و پیاز استفاده کنید؛ حتی می توانید ذرت، قارچو سبزیجات معطر خرد شده نیز به این مخلوط بیفزایید.
 ۴) در این غذا، تخم مرغ هم به کار می رود که بهتر است از نوع  تخم مرغ امگا سه باشد. این  تخم مرغ ها کلسترول کمتری دارند و نه تنها مانع بروز بیماری های قلبی می شوند بلکه از بروز بسیاری بیماری های دیگر نیز جلوگیری می کنند.
 ۵) به جای گوشت قرمز از مرغ استفاده کنید. مرغ را از قبل آب پز کرده و ریش ریش کنید. تا جایی که امکان دارد از انواع گوشتها کمتر استفاده کنید و در صورت لزوم حداقل از مرغ استفاده کنید. سعی کنید، حداقل دو تا سه وعده در هفته غذاهایی میل کنید که از انواع سبزی ها تهیه شده اند.
 ۶) از آنجا که این غذا در فر پخته می شود، کمترین میزان روغن در تهیه آن به کار می رود اما اگر خواستید از کمی روغن نیز در این غذا استفاده کنید بهترین روغن، روغن زیتون و روغن مایع است.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها