طرز تهیه بورک تلاش، غذای خمیری ترکیه
جمعه 18 دی 1394 8:07 PM
وب های دکتر: اگر پیراشکی گوشتی از پیراشکی های مورد علاقه ام هم نباشد ولی پیراشکی تلاش را خیلی دوست دارم چون مخلوط هویج و نخود فرنگی دارد و همیشه با گوشت پخته یا گوشت چرخ کرده هویج و نخود فرنگی خوشمزه تر می شود بخصوص وقتی با خمیر پیراشکی خانگی درست شود بسیار عالی و خوشمزه می شود.
مواد اولیه:
خمیر:
مواد داخلی:
طرز تهیه :
گوشت را ریز خرد میکنیم و تا زمانیکه آبش را بکشد در تابه تفت میدهیم سپس روغن مایع و پیاز خرد شده ریخته تا وقتی پیازها طلایی شود تفت میدهیم بعد از آن سبزیجات نیم پز و نمک و 1 استکان آب را ریخته می گذاریم بپزند در آخر پخت جعفری خرد شده ریخته و از حرارت برمیداریم و میگذاریم سرد شود در یک کاسه آرد, سرکه, روغن, نمک و آب خمیر درست کرده و خوب ورز میدهیم و با وردنه باز میکنیم رویش روغن می مالیم رول کرده ودر کاغذ محافظ میگداریم در یخچال بمدت نیم ساعت استراحت می دهیم سپس به قطر 3 سانت برش زده 19-20 برش مربعی شکل خواهیم داشت مواد داخلی را گذاشته و می بندیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم در فر 190 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست