کتلت بیجاری ها یه چیز دیگه است!
پنج شنبه 17 دی 1394 10:36 AM
مجله آشپزی مثبت - سودابه نصرتی: کتلت همهجورهاش خوشمزه است اما کتلت بیجاری خیلی خاص است. این کتلت سنتی مردم بیجار از مخلوط دو گوشت درست میشود: گوشت گوسفند لخم و گوشت گوساله چرخ شده. این کتلت با طعم و مزه جدیدی که دارد می تواند یک شام ویژه برای کتلت دوستان باشد.
مواد لازم برای 4 نفر
طرز تهیه:
1. گوشت گوسفند را با نصف پیاز بگذارید بپزد.
2. وقتی گوشت گوسفند پخت، آن را خوب بکوبید و در ظرفی بریزید.
3. حالا گوشت چرخکرده را اضافه کنید.
4. نصف پیاز باقیمانده را رنده کنید و با سيبزميني رنده شده روی گوشتها بریزید.
5. تخممرغ ها، نمک و زردچوبه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
6. حالا از مواد بهاندازه یک گردو بردارید و آن را کف دستتان شکل دهید، سپس در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.
نکته
اگر گوشت گوسفند دوست ندارید می توانید به جای گوشت لخم گوسفند از گوشت گوساله استفاده نمایید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست