0

مشکل نصب ویندوز 10

soheyl53
soheyl53
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 53

پاسخ به:مشکل نصب ویندوز 10
دوشنبه 21 دی 1394  11:46 AM

نقل قول parseman_110

نقل قول soheyl53

اول سلام

ببین داداش ویندوز ۱۰ این قابلیت رو داره که بدون اینکه حتی یه نرم افزار از سیستمت پاک بشه (حتی تو درایو c ) نصب بشه

گزینه اول هم همینو بهت میگه : میگه میخوای ویندوز رو فقط بالاتر ببری و اطلاعاتی از دست ندی ؟

گزینه دوم میگه : ویندوزو از اول نصب کنی و پارتیشن بندی بکنی ووو

حالا واسه گزینه اول باید ویندوزت بالا بیاد بعد بری تو دی وی دی فایل نصب رو باز کنی و از تو خوده ویندوز نصب کنی ! اون ارورم میگه سی دی رو در بیار ریست کن بعد از تو ویندوز نصب کن ! همین

حالا بستگی به خودت داره ! میتونی راه اول رو بری یا راه دوم

من خودم راه اولو رفتم خیلیم خوش گذشت ! همه‌ی نرم افزارای درایو ‌c هم موند برام !

با عرض سلام و ادب

با توجه به این که ویندوز دوم یعنی ویندوز 10 کرک شده هست و قانونی نیست بنده پیشنهاد میکنم این ویندوز را در جایی غیر از ویندوز قبلی نصب کنند چون ممکن است بعد از کرک کردن ویندوز 10 رسمیت ویندوز 7 نیز از بین برود .

با تشکر

منظورتونو از رسمیت متوجه نمیشم

وقتی از داخل ویندوز، ویندوز جدید رو نصب میکنید ویندوز جدید کاملا جایگذین میشه با همون جالت ویندوز قبلی ؛ مثلا اگه کرک شده باشه با شماره سریال فیک ، ویندوز جدید هم با همون شماره و در همون حالت خواهد بود ! و اگر هم اورجینال باشه که بعید میدونم همون شماره قبلی جایگذین میشه و ویندوز ۱۰ شما هم اورجینال خواهد بود جتی اگر حالت ۳۰ روزه trial باشه باز هم همون میمونه !

در نظر داشته باشد که بعد از نصب ویندوز 10 در تون حالت شما ابدا دیگه ویندوز ۷ نخواهید داشت !!! و البته مثل قبل نیست که نرم افزارهای درایو c پاک بشن بلکه حتی با همون cash قبلی وارد ویندوز جدید میشن مثلا من chrome تو وین۸.۱ قبلیم داشتم بعد از نصب حتی historyشم پاک نشد !!! بماند که EDGE الان دیگه مورد علاقه‌ی من هستش !

تشکرات از این پست
parseman_110 sayyed13737373
دسترسی سریع به انجمن ها