یخنی نخود شیراز
شنبه 12 دی 1394 11:19 AM
مواد لازم
• نیم کیلوگرم گوشت
• دو پیمانه نخود
• ۲ عدد سیب زمینی متوسط
• یک عدد پیاز
• نمک و زردچوبه
طرز تهیه
1. پیازها را خرد کنید و در یک قابلمه متوسط روی حرارت ملایم 5 دقیقه تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.
سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید.
در آخر، نمک و زردچوبه را اضافه کنید و روی آنها آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شوند.
2. سپس سیبزمینیها را بشویید و داخل مخلوط گوشت بریزید.
3. پس از پخته شدن سیبزمینیها، مواد را آبکش کنید.
آب آن را برای ترید کردن نان نگهدارید و بقیه مواد را در غذاساز پوره کنید.