نان فطیر اراک در رمضان
شنبه 12 دی 1394 11:03 AM
آرد: 450 گرم،
پودر قند: 125گرم،
شیر یک لیوان،
زرده تخم مرغ: 2 عدد،
کره یا روغن جامد: 125 گرم،
مایه خمیر:یک قاشق مربا خوری،
مقداری کنجد خا م برای تزئين
ابتدا کره و پودرقند را با همزن به مدت دو دقيقه می زنيم سپس نصف آرد را افزوده و بعد مايه خمير را در شير ولرم عمل آورده و به بقيه مواد اضافه کرده با قاشق هم ميزنيم
و در آخر هم بقيه آرد را می افزاييم تا جايی که خمير به دست نچسبد اين خمير را داخل پلاستيک گذاشته و درهوای آشپزخانه به مدت نيم ساعت استراحت می دهيم
سپس فر را چرب کرده و آرد پاشی می کنيم از خمير به اندازه يک نارنگی برداشته در دست گرد می کنيم سپس داخل سينی فر گذاشته با نوک انگشتان آن را پهن کرده روی آن زرده تخم مرغ ماليده و کنجد می پاشيم
سپس سطح آن را با چنگال سوراخ می کنيم در طبقه وسط فر با حرارت 400 درجه فارنهايت يا 200 درجه سانتيگراد به مدت 25 دقيقه می پزيم.