0

نان ادویه با جو پرک

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

نان جو پرک
دوشنبه 21 دی 1394  9:33 AM

 

نان جو پرک

 

 

نان جو پرک

 

 

مواد اولیه :
آرد چهار پيمانه

روغن نصف پيمانه

خمير مايه فوري و نمک از هر کدام يك قاشق مرباخوري

جوپرك و شیر از هر کدام يك پيمانه

شكر يك قاشق سوپخوري

تخم‌مرغ يك عدد

آب به ميزان لازم

 

طرزتهيه:


نان از جمله موادغذايي است كه بر سر سفره هم پيدا مي‌شود، با افزايش قيمت نان اكثر افراد دوست دارند بسياري از نان‌ها را در منزل خود تهيه كنند بنابراين من هم سعي مي‌كنم چند نمونه نان را هر شماره برايتان در نظر بگيرم.

ابتدا آرد، خمير مايه فوري، جو پرك، شكر و نمك را با هم مخلوط مي‌كنيم، وسط آن را گود كرده و شير و روغن و سفيده تخم‌مرغ را ريخته و آرام‌آرام با مواد خشك هم مي‌زنيم، كمي آب مي‌ريزيم، تا خمير نرمي كه به دست نچسبد به دست آيد. اگر خمير به دست بچسبد كمي آرد اضافه مي‌كنيم. ولي نه آنقدر كه خمير را سفت كند و خوب ورز مي‌دهيم.

سپس خمير را به سه قسمت تقسيم كرده و هر قسمت را به صورت لوله به يك اندازه در مي‌آوريم و كنار هم قرار داده و به صورت گيس مي‌بافيم. روي نان زرده تخم‌مرغ ماليده و روي آن را پوشانده و اجازه مي‌دهيم به مدت نيم تا يك‌ساعت استراحت كند تا حجمش دو برابر شود. سپس در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه قرار مي‌دهيم تا روي آن طلايي شود.

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها