0

نان ادویه با جو پرک

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

نان ادویه با جو پرک
شنبه 12 دی 1394  10:56 AM

 

نان ادویه با جو پرک

 

 

نان ادویه با جو پرک

 

 

مواد لازم  :

 

جو پرك

 مقداري
شير كم چرب    
مقداري
جو پرك
  1/2 پيمانه (50 گرم )
آرد گندم سبوس دار
 1 پيمانه (100 گرم)
زوغن
1/2-1 قاشق چايخوري
عسل
 2 قاشق سوپخوري
آب جوش
1 پيمانه
زنجبيل
  1/8  قاشق چايخوري
دارچين
 1/2  قاشق چايخوري
نمك
  1 قاشق چايخوري
پودر خمير ترش
 1 قاشق سوپخوري
آرد گندم
 1/2 تا 2 پيمانه (200 گرم )

 

طرز تهيه :

در ظرفي يك چهارم پيمانه از آرد گندم ، پودر خمير ترش ، نمك ، دارچين و زنجبيل را مخلوط كنيد . آب جوش ، عسل و روغن را به بقيه مواد اضافه كنيد و با همزن برقي ابتدا با سرعت پائين مدت سه دقيقه و سپس با سرعت بالا نيز به مدت سه دقيقه ديگر خمير را هم بزنيد . آرد سبوس دار و جو پرك را به خمير اضافه كنيد .

 اگر خمير بدست چسبيد باقيمانده آرد گندم را بتدريج به آن اضافه كنيد تا خمير بدست نچسبد ، سپس روي يك سطح صاف آرد پاشيده و خمير را روي آن ورز دهيد تا نرم و يكدست شود ( به مدت شش تا هشت دقيقه ) بعد خمير را به شكل توپي در آوريد و داخل يك كاسه گذاشته و روي آن را بپوشانيد و در محلي گرم به مدت يك ساعت الي يك ساعت و ده دقيقه قرار دهيد تا حجم آن دو برابر شود .

 سپس خمير را به شكل دلخواه درآوريد و در سيني فر گذاشته روي آن را بپوشانيد و در جاي گرم به مدت سي الي چهل و پنج دقيقه قرار دهيد . سپس بايك قلم مو مقداري شير روي خمير بماليد و روي آن جو پرك بپاشيد و در فري كه به حرارت 375 درجه فارنهايت گرم شده در پنجره وسط فر به مدت سي الي سي و پنج دقيقه قرارد هيد تا روي نان ها طلايي شوند . سپس سيني را از فر خارج كرده وبعد از اينكه نان ها خنك شدند آن ها را برش دهيد .


 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها