نان ادویه با جو پرک
شنبه 12 دی 1394 10:56 AM
مواد لازم :
|
مقداري | |
|
مقداري | |
|
1/2 پيمانه (50 گرم ) | |
|
1 پيمانه (100 گرم) | |
|
1/2-1 قاشق چايخوري | |
|
2 قاشق سوپخوري | |
|
1 پيمانه | |
|
1/8 قاشق چايخوري | |
|
1/2 قاشق چايخوري | |
|
1 قاشق چايخوري | |
|
1 قاشق سوپخوري | |
|
1/2 تا 2 پيمانه (200 گرم ) |
در ظرفي يك چهارم پيمانه از آرد گندم ، پودر خمير ترش ، نمك ، دارچين و زنجبيل را مخلوط كنيد . آب جوش ، عسل و روغن را به بقيه مواد اضافه كنيد و با همزن برقي ابتدا با سرعت پائين مدت سه دقيقه و سپس با سرعت بالا نيز به مدت سه دقيقه ديگر خمير را هم بزنيد . آرد سبوس دار و جو پرك را به خمير اضافه كنيد .
اگر خمير بدست چسبيد باقيمانده آرد گندم را بتدريج به آن اضافه كنيد تا خمير بدست نچسبد ، سپس روي يك سطح صاف آرد پاشيده و خمير را روي آن ورز دهيد تا نرم و يكدست شود ( به مدت شش تا هشت دقيقه ) بعد خمير را به شكل توپي در آوريد و داخل يك كاسه گذاشته و روي آن را بپوشانيد و در محلي گرم به مدت يك ساعت الي يك ساعت و ده دقيقه قرار دهيد تا حجم آن دو برابر شود .
سپس خمير را به شكل دلخواه درآوريد و در سيني فر گذاشته روي آن را بپوشانيد و در جاي گرم به مدت سي الي چهل و پنج دقيقه قرار دهيد . سپس بايك قلم مو مقداري شير روي خمير بماليد و روي آن جو پرك بپاشيد و در فري كه به حرارت 375 درجه فارنهايت گرم شده در پنجره وسط فر به مدت سي الي سي و پنج دقيقه قرارد هيد تا روي نان ها طلايي شوند . سپس سيني را از فر خارج كرده وبعد از اينكه نان ها خنك شدند آن ها را برش دهيد .