0

مبحث 113 طرح صالحین: «مدل زندگی اسلامی و غربی»

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

پاسخ به:مبحث 113 طرح صالحین: «مدل زندگی اسلامی و غربی» + امتیاز ویژه
جمعه 18 دی 1394  10:04 PM

به نظرم تربیت خانوادگی تأثیرات فراوانی داره حتی تو انتخاب مدل و سبک زندگی. تو ایجاد مدل مناسب تری برای زندگی. و حتی مهم تر از اون تو پیشبرد اون. اگه تربیت خانوادگی خوبی داشته باشیم می تونیم از هر تکنولوژی هم درست استفاده کنیم. می تونیم درست و غلط رو با کمک پدر و مادرمون انتخاب کنیم. اگه تربیت خانوادگی ها خوب باشه و هر پدر و مادری این مسئولیت سنگینی که بر دوشش هست به درستی انجام بده لازم نیست مرتب دروغ بگن تا دروغ قبلیشون رو بپوشونن. و هیچ وقت به خودشون اجازه نمی دن که با زندگی کسان دیگه بازی کنن. به خودشون اجازه نمی دن که همه چیز رو فقط و فقط برای خودشون بخوان. من کسی هستم که از بی تربیتی و بی مسئولیتی پدر و مادری که فقط اسمشون این بوده ضربه خوردم. حتی پدر و مادر خودم هم. پدر و مادر من تمام تلاششون رو در تربیت فرزندانشون کردن. و تمام تلاششون رو برای گرفتن حق دخترشون از طریق قانونی نه سرخود و با دروغ و تهمت و توهین. خیلی سختی کشیدن و صدمه دیدن. ولی بالاخره موفق شدن. اینجا از هردوشون تشکر ویژه می کنم. چون طرفمون خیلی متقلب و دروغگو بود. خیلی بی تربیت و .... . ببخشید که این قسمت شخصی شد.  ولی کلاً می خواستم بگم تربیت خیلی مهمه.

تشکرات از این پست
haj114 sungift shirdel2
دسترسی سریع به انجمن ها