0

مرغ حلقه اي

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

مرغ حلقه اي
پنج شنبه 10 دی 1394  12:05 PM

مرغ حلقه اي

مواد لازم:

آرد سفيد:300 گرم(3 پ)
خامه:3 ق س
نمك:1/2 ق مرباخوري
گشنيز خرد شده يا خشك:2-3 ق س
آب"300ميلي ليتر (2 پ)
ماء الشعیر:١/٤ پ
مرغ پخته خرد شده :يك عدد سينه
زرشك:3-4 ق س
آبليمو:به دلخواه
نمك.فلفل:به ميزان لازم
پنير پيتزا:به دلخواه
پياز  درشت:1 عدد
روغن جهت سرخ كردن

طرز تهيه:

ابتدا آرد و نمك و خامه و گشنيز و ماء الشعیر را باهم مخلوط كرده و آب را كم كم اضافه ميكنيم تا خمير لطيفي بدست بياد و به دست نچسبد
خمير را در نايلون گذاشته و به مدت 15-20 دقيقه استراحت ميدهيم.

پياز را خرد كرده و سرخ مي كنيم.سينه مرغ خرد شده و فلفل دلمه  را به پياز اضافه كرده و با نمك و فلفل تفت مي دهيم.سپس زرشك را اضافه كرده و مخلوط مي كنيم. در پايان آبليمو و پنير را اضافه مي كنيم.و بعد از پختن اجازه مي دهيم تا مواد سرد شود.

خمير را به 8 قسمت تقسيم كرده و هر قسمت را به صورت مستطيل (خيلي نازك)پهن كرده و مقداري از مواد را روي خمير چيده(از هر طرف 1 سانت فاصله داشته باشه.و بصورت رولت ميپيچونيم.

بعد دوسر رولت را به هم وصل كرده و فشار مي ديم(ميتونيد دستتو روكمي خيس كنيد)
ودو طرفش رو در روغن سرخ مي كنيم

هرچي خمير رو نازك تر صاف كنيد حلقه هاي تردتري را خواهيد داشت.اين غذا رو بهتره با سس قرمز ميل كنيد
**ميتونيد به جاي مرغ و زرشك از ژامبون دودي مرغ و سس خردل و كمي پنير خامه اي استفاده كنيد
دركل مواد دروني بايد ترش مزه باشه

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها