0

سالاد نودل( چینی)

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

سالاد نودل( چینی)
پنج شنبه 10 دی 1394  11:19 AM

سالاد نودل( چینی)

 

مواد لازم:

مرغ آبپز خرد شده=1 لیوانتبیان زنجان

جعفری خرد شده=1 لیوان

هویج رنده شده=1 لیوان

پیاز خرد شده=2 قاشق غذاخوری

مایونز=4/1 لیوان

خامه=4/1 لیوان

نودل(رشته چینی)=1 بسته

 

توجه : در اینجا لیوان به عنوان پیمانه در نظر گرفته شده که بنا به میزان مصرف افراد قابل تغییر است.

 

طرز تهیه:

سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم.

در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم.

در آخر رشته چینی (نودل) را طبق دستورالعمل روی پاکت (در حدود 3 تا 4 دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ می افزاییم

برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به مخلوط اضافه شود.

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها