باقلوا
چهارشنبه 9 دی 1394 2:38 PM
مواد لازم براى كيك باقلوا تخم مرغ متوسط ٦عدد بزرگ ٥ عدد آرد ٢ فنجان شكر٢فنجان گردوى خرد شده ٣ فنجان مواد براى شيره ى باقلوا شكر يك و يك دوم پيمانه آب يك و يك دوم پيمانه ابتدا تخم مرغها وشكر و وانيل را با همزن كاملا ميزنيم تا سفيد و كشدار شود بعد آرد الك شده را با گردوها مخلوط ميكنيم وبه مواد ديگر كم كم اضافه ميكنيم و دورانى آرام مخلوط ميكنيم قالب پيركس را كاملا با كره چرب ميكنيم يك كره ٥٠گرمى وبعد مواد را در قالب ريخته در فرى كه از قبل گرم كرده ايم. با شعله متوسط نيم س تا ٤٠ دقيقه ميپزد بعد حرارت بالاى فر را روشن ميكنيم طلايى كه شد از فر خارج ميكنيم شكر وآب را دراين فاصله ميگذاريم قوام بيايد تا يك ليوان شود وقتى كه هم كيك وهم شربت ولرم شد روى كيك ميريزيم بعد از سرد شدن به اندازه دلخواه برش ميزنيم اين كيك در ظرفي كه پخته شده سرو ميشود نوش جان