ترشی لبوی یک هفته ای مخصوص زمستان
پنج شنبه 3 دی 1394 4:43 PM
طرز تهیه:
1. چغندر ها را در قابلمه با 4 لیوان آب بپزید . در قابلمه را برندارید تا رنگ لبو خوب و قرمز شود .2 الی 3 ساعت طول می کشد.
2. پس از سرد شدن ، لبوها را به اندازه دلخواه برش بزنید .
3. لبوها را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن تا جایی که کاملا روی لبوها گرفته شود ، سرکه بریزید .
4. پس از یک هفته ترشی شما آماده است . آن را در جای خنک نگهداری کنید .
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست