«سالاد قیسی و بلغور» را برای شام امتحان کنید
پنج شنبه 3 دی 1394 4:36 PM
مجله آشپزی مثبت: سالاد آلوقیسی و بلغور یک سالاد متفاوت با طعمی خاص است. طعمی که شاید تا حالا تجربه نکرده باشید. این سالاد به خاطر داشتن بلغور و مواد دیگر بهعنوان یک شام سبک و مقوی استفاده میشود.
مواد لازم براي 6 نفر
طرز تهیه:
1. ابتدا بلغور را به مدت 1 ساعت خیس کنید. در یک قابلمه بلغور را با آب و 2/1 پیمانه آبلیمو بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بلغور بپزد، سپس آن را از روی حرارت بردارید. آلو را بعد از شستن و شو در یک کاسه خیس کنید.
2. آبپرتقال را همراه با بقیه آبلیمو، عسل، پوست لیموی رنده شده،پودر زیره، دارچین و مقدار لازم نمک ، فلفل و روغن زیتون داخل مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شده و سس سالاد آماده شود. سس را داخل یک ظرف مناسب بریزید و آن را داخل یخچال قرار دهید.
3. حالا در یک ظرف مناسب بلغور پخته، آلو، تکههای پرتقال، نعنا، گشنیز، جعفری ، پیاز خرد شده و مغز پسته را باهم مخلوط کنید. سسی را هم که آماده کردهاید روی مواد بریزید. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود، سپس آن را سرو کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست