یک کیک شکلاتی خوشمزه + طرز تهیه
دوشنبه 30 آذر 1394 5:35 AM
تخم مرغ سه عدد
پودر کاکائو سی گرم
آرد گندم 250 گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ده گرم
پودر شکر 150 گرم
شیر ولرم 70 گرم
کره 150 گرم
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک بشقاب بزرگ از "کیک شکلاتی" خواهیم داشت.
هفتاد گرم شیر یا شیرکاکائو ولرم تقریباً معادل یک سوم پیمانه
ده گرم بیکینگ پودر تقریباً معادل یک قاشق غذاخوری
سی گرم پودر کاکائو تقریباً معادل چهار قاشق غذاخوری سرپر
یک عدد تخم مرغ کامل و دو عدد زرده تخم مرغ
250 گرم آرد گندم معادل دو پیمانه حدود 25 قاشق غذاخوری
صد و پنجاه گرم کره
نصف قاشق چایخوری وانیل
همزن برقی و گاز فردار. یک عدد قالب گرد تفلون به قطر حدود 25 سانت و یا یک قالب مستطیل به طول 25 سانت
صد و پنجاه گرم پودر شکر تقریباً معادل هفت قاشق غذاخوری
کره و پودر شکر را با همزن برقی می زنیم تا کرم مانند شود. یک عدد تخم مرغ کامل و وانیل را اضافه کرده، به هم زدن ادامه می دهیم.
سه قاشق پودر کاکائو را با الک اضافه کرده، هم می زنیم. بعد زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده، پس از اضافه کردن هر زرده، با همزن برقی سی ثانیه هم می زنیم.
فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط 160 درجه سانتیگراد، روشن کرده، مایه کیک را در قالب ریخته، روی آن را صاف می کنیم و آن را در طبقه وسط فر برای مدت 25 الی 30 دقیقه قرار می دهیم (تا زمانی که روی کیک چسبناک نباشد). سپس آن را از فر درمی آوریم تا سرد شود.
کیک را می توان در قالب مستطیل نیز درست کرد.
مقدار کالری موجود در کل کیک شکلاتی حدود 3100 کیلوکالری می باشد.
مقدار کالری موجود در یک دهم کیک شکلاتی حدوداً 310 کیلوکالری می باشد.