طرزتهیه ی کیک کشک بادمجون
جمعه 27 آذر 1394 6:55 PM
طرزتهیه ی کیک کشک بادمجون
در این مطلب از بخش آشپزی وبسایت چیدنی قصد داریم شما را با طرز تهیه کیک کشک بادمجان آشنا کنیم. شاید در نظرتان کمی عجیب باشد، اما این کیک با کیکهای شیرینی که خوردهاید متفاوت است، برخی با دیدن اسم کیک ذهنشان فقط به سمت چیزهای شیرین میرود. اما انواع دیر کیک نیز داریم. مانند کیک مرغ، کیک گوشت، کیک کشک بادمجان و … که ما در این قسمت طرز تهیه کیک کشک بادمجان را به شما آموزش خواهیم داد. این کیک بسیار خوشمزه، یک پیشغذای عالی و شیک و خوشمزه برای مجالس و دورهمیها و مهمانیهای شماست. حتما آن را امتحان کنید. ابتدا برویم سراغ مواد لازم برای تهیه این کیک:
مواد لازم:
نان تست: به اندازه کافی
بادمجان کبابی و یا سرخ شده: ۴ الی ۵ عدد
کشک: به اندازه دلخواه
پیاز سرخ شده: ۲ قاشق غذاخوری
سیر سرخ شده: ۱ عدد بزرگ
نعنا داغ: به اندازه کافی برای تزیین
ماست: ۳ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده: به مقدار لازم
طرز تهیه:
بادمجانها را کبابی و یا سرخ میکنیم. بعد آنها را خوب له میکنیم. سیرهایمان را که از قبل خرد و سرخ کردهایم با پیازهایمان که آنها را نیز از قبل خرد و سرخ کردهایم با هم مخلوط میکنیم و ۳ قاشق غذاخوری گردوی خردشده به آن میافزاییم، سپس کشک را اضافه میکنیم و خوب مواد را هم میزنیم تا با هم مخلوط شوند. نان تستها را در کف ظرفمان میچینیم. مقداری از کشک بادمجان را روی آن ریخته و صاف میکنیم تا خوب به نان بچسبد، دوباره یک ردیف نان تست روی کشک بادمجان میچینیم، این کار را آنقدر ادامه میدهیم تا موادمان تمام شوند. روی ردیف آخر فقط نان بگذارید. حالا نوبت پوشاندن سطح کیکمان است تا نانها و کشک بادمجانی که چیدیم شکل کیک به خود بگیرد. ماست و کشک را با هم مخلوط میکنیم و مانند خامه که روی کیک میزنند، اطراف و روی کیکمان را با آن میپوشانیم، کیک شما آماده است. برای تزئین آن میتوانید از نعنا داغ، گردوی خرد شده و در صورت تمایل سیر و پیاز خرد شده استفاده کنید.