طرز پخت نان خرما و گردو دارچینی
پنج شنبه 26 آذر 1394 9:01 AM
گردوی تفت داده و خرد شده |
نصف پیمانه |
خرمای بدون هسته و خرد شده |
۲۲۵ گرم |
جوش شیرین |
کمتر از یک قاشق چای خوری |
آب جوش |
یک پیمانه |
آرد کیک |
۲ پیمانه |
شکر |
نصف پیمانه |
بکینگ پودر |
یک و نیم قاشق چای خوری |
نمک |
یک چهارم قاشق چای خوری |
پودر دارچین |
نصف قاشق چای خوری |
کره |
۱۱۵ گرم |
تخم مرغ |
یک عدد |
اسانس وانیل |
یک قاشق چای خوری |
۱) فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم و ظرفی به ابعاد ۸۱۳۲۳ سانتی متر را کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
۲) خرمای خرد شده، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و سپس یک لیوان آب جوش به آن بیفزایید و کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد.
۳) آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم مخلوط و کره را به آن اضافه کنید. این ماده را یا با دست و یا با هم زن مخلوط کنید و سپس گردو را به آن بیفزایید.
۴) در ظرف جداگانه ای تخم مرغ و وانیل را با هم بزنید.
۵) مخلوط آرد و تخم مرغ را به خرمای خنک شده اضافه کنید و به ظرف آماده شده بریزید و به مدت ۵۵ تا ۶۵ دقیقه در فر قرار دهید تا نان پخته شود.