0

نان خرمایی آماده کنیم

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

نان خرمایی ,مقوی
پنج شنبه 26 آذر 1394  8:52 AM

نان خرمایی ,مقوی

نان خرمایی كرمانشاهی

 

نان خرمایی ,مقوی

 

مواد لازم :

آرد سفید= نیم کیلو

کره ی گیاهی= ۲۵۰ گرم

ماست = ۲۵۰ گرم

نمک = یک قاشق چای خوری

بیکینگ پودر = یک قاشق مرباخوری

خرمای بدون هسته = نیم کیلو

پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد= از هر کدام دو قاشق غذاخوری

دارچین = یک قاشق چای خوری

زعفران آب شده= یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه :

خرماهای بدن هسته را چرخ یا له کنید.

کره را کمی روی حرارت آب کنید.

ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط کنید.

آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.

خمیر را خوب ورز دهید.

خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال(جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت ۲-۵/۱ ساعت قرار دهید.

بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.

شیرینی ها را می توانید به هر شکل که دوست دارید، درست کنید.

شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه، در درجه حرارت ۳۴۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۰ درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید.

در صورت تمایل می توانید مقداری کنجد روی شیرینی ها بپاشید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد بپاشید.

 

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها