0

نان خرمایی آماده کنیم

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

نان خرمایی آماده کنیم
پنج شنبه 26 آذر 1394  8:50 AM

نان خرمایی آماده کنیم

 

نان خرمایی آماده کنیم

 

مواد لازم:

آرد: 800 گرم ، خرمای چرخ شده: 400 گرم، شیر: یک لیوان ، تخم مرغ: 4 عدد، دارچین: یک قاشق مربا خوری ، کنجد: به میزان لازم ، زرده تخم مرغ: یک عدد ، شکر: یک پیمانه ، روغن مایع: یک لیوان ، پودر خمیر مایه: 2 قاشق غذا خوری ، آب ولرم: یک پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا پودر خمیر مایه را با آب گرم و یک قاشق شکر مخلوط کنید و در جای گرم بگذارید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.

تخم مرغ ها را در یک ظرف گود بشکنید و با شیر و روغن و بقیه شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شده و صاف و یک دست شود.

مایه خمیر عمل آمده را به مواد بیفزایید. آرد را الک و کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد.

خمیر را در ظرف درداری بگذارید و یک ساعت به آن استراحت دهید. خرما را هم چرخ کنید. برای طعم و عطر آن می توانید از دارچین یا پودر هل استفاده کنید.

فر را از قبل گرم کرده و سینی فر را چرب کنید. خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید. روی سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر ها را باز کنید و از خرما داخل خمیر بگذارید و آن را لوله کنید. طوری که مواد خرما کاملا لا به لای خمیر باشد.

به همین ترتیب دو قسمت دیگر را هم آماده کنید. دست خود را کمی مرطوب کنید و بالای خمیر ها را به هم بچسبانید.

به صورت گیس بافت آنها را به هم بافته و در سینی فر قرار دهید با فاصله بچینید. روی آنها را با برس زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید و به مدت 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا کمی روی نان ها طلایی شود.

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها