طرز تهیه شامی با قارچ
پنج شنبه 26 آذر 1394 8:45 AM
قارچ: 450 گرم، تخم مرغ: 2 عدد، پیاز رنده شده: یک عدد، آرد نخودچی: 100 گرم ، آرد سوخاری: 50 گرم ، سبزی معطر ریز خرد شده: 2 قاشق غذا خوری ، بکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری ، نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم ، روغن: به میزان لازم
ابتدا پیاز را چرخ کنید و آب آن را بگیرید. قارچ را هم پس از چرخ با پیاز مخلوط کنید و در یک ظرف بریزید. تخم مرغ ها را بشکنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
آرد را به اندازه ای بریزید که خیلی سفت نشود و کمی ورز دهید تا مواد منسجم شوند. روغن را داغ کنید و از مواد شامی به اندازه یک نارنگی بر دارید و با دست صاف کنید و فرم دهید .
بعد در روغن داغ سرخ کنید . شامی ها را در دیس چیده و اطراف آنها را با خیار شور، زیتون و سبزی خوردن تزئین و میل کنید.