کاپ کیک زمستانی یعنی «کاپ کیک لبو»
چهارشنبه 25 آذر 1394 1:51 PM
وب سایت سوران: لبو یکی از میوه هایی است که در زمستان خیلی استفاده می شود. در این روزهای سرد، لبو خیلی می چسبد. در این مطلب طرز تهیه نوعی کاپ کیک که با لبو درست می شود را به شما آموزش می دهیم.
مواد اولیه:
طرز تهیه:
1.تخم مرغ و شکر را با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود.سپس به ترتیب روغن را اضافه می کنیم و همچنان هم می زنیم و بعد آب لبو.
2.آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک می کنیم و به تدریج به مواد اضافه می کنیم و با همزن همچنان می زنیم.
3.در مرحله آخر لبوی رنده شده را اضافه می کنیم.داخل قالب مافین می ریزیم و در فر داغ با دمای 180 به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم.
به نظرم به تنهایی این کاپ کیک هم خوبه، اما اگر خواستین خوشگلش کنید اینجوریه:
چهار قاشق شکر و 3 قاشق نشاسته+ نضف لیوان آب لبو را با هم قاطی کردم و روی گاز با شعله کم هم زدم تا غلیظ شد.وقتی سرد شد روی کیک ها ریختم و روی اون هم کمی پودر نارگیل.
نکته:
وقتی کامل درست کردید، بگذارید تو یخچال نیم ساعتی بمونه بعد بخورین. اینجوری خوشمزه تره. در اینجا منظور از لیوان - لیوان دسته دار شیشه ای است.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست