خاگینه اسفناج و هویج
شنبه 21 آذر 1394 8:44 PM
خاگینه اسفناج و هویج
خاگینه اسفناج :
مواد لازم : تخم مرغ 2 عدد - آرد 1پیمانه - شیر 1 لیوان - اسفناج نیم کیلو - هل کوبیده شده 1ق.سوپخوری - وانیل 1/2 ق.چ - گردوی خرد شده 2 پیمانه - خاکه قند 1 لیوان - نمک یک پنسه (نوک ق.چ ) بیکینگ پودر 1ق.چ - روغن زیتون 1ق.غ
شربت : شکر 2 پیمانه - آب یک پیمانه - گلاب نصف لیوان
طرز تهیه شربت : مواد بالا را در داخل قابلمه بریزید و بجوشانید تا قوام بگیرد و سپس اجازه دهید تا کمی خنک شود.
طرز تهیه : اسفناج شسته شده و خشک شده را ریز کرده و در تابه ایی در دار به مدت 5 دقیقه حرارت دهید تا کمی نرم شود و سپس از روی حرارتت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود .
اسفناج پخته را با تخم مرغ و کمی نمک و شیر و وانیل و بیکینگ پودر و روغن زیتون را در روندو ریخته و تا خوب میکس شود و اسفناج بصورت پوره دربیاید و سپس آرد را نیز اضافه کنید و مخلوط کنید .
یک تابه کوچک تفلون را کمی چرب میکنیم و روی حرارت میگذاریم ... سپس از مایع فوق به کمک ملاقه کوچک داخل تابه یک لایه نازک ریخته (مثل کرپ ) کمی که خودش را گرفت درب روی تابه میگذاریم تا روی کرپ نیز خودش را بگیرد . (فقط یک طرف این خاگینه ی اسفناج را سرخ کنید) بقیه مواد خاگینه را به همین صورت آماده میکنیم .
شربت آماده شده را به یک ظرف تقریبا سرگشاد مثل ظرف پیرکس منتقل نمایید .
سپس خاگینه های اسفناج آماده شده را درون شربت انداخته و چند دقیقه بعد از شربت بیرون بیاورید .طرفی که سرخ شده را بطرف پایین گذاشته و رویش مخلوط گردو و خاکه قند و هل کوبیده میپاشیم . طبقه دوم خاگینه را به روی مواد داخلی خاگینه میگذاریم بطوریکه باز قسمت سرخ نشده بطرف بالا باشد . سپس دوباره از مواد رویش میریزیم . (دقت داشته باشید که این خاگینه ها را میتوان از 3 تا 7 طبقه درست کرد) خاگینه آخری را برعکس روی خاگینه های قبلی میگذاریم یعنی طرفی که سرخ شده بطرف بالا قرار میگیرد . بعد روی خاگینه ها کمی فشار میدهیم و برش زده و دوباره از شربت باقی مانده روی خاگینه ها میدهیم و سپس به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال میگذاریم تا خنک شود و سپس سرو میکنیم ... نوش جان
خاگینه هویج :
مواد لازم : هویج 2 عدد - تخم مرغ 3 عدد - شیر نصف لیوان - آرد 1 لیوان - روغن زیتون 1.ق.غ - بیکینگ پودر 1ق.چ - گردوی خرد شده 1 لیوان - پودر هل - خاکه قند - دارچین و زنجفیل و شربت آماده
طرز تهیه : هویج ها را آبپز کنید و سپس اجازه دهید تا کاملا سرد شود . سپس با شیر و تخم مرغ و آرد و نمک و بیکینگ پودر و روغن زیتون در روندو کاملا میکس کنید و بقیه کارها مثل خاگینه اسفناج تکرار میشود ...
برای مواد داخلی خاگینه هویج : پودر قند و گردوی خرد شده و پودر هل و زنجفیل و دارچین را میتوانید با هم مخلوط کنید .
من خودم از دارچین استفاده نکردم