وحيد هاشميان :اتحاد و حمايت، تيم ملي را به موفقيت ميرساند
سه شنبه 7 دی 1389 9:38 AM
وحيد هاشميان :اتحاد و حمايت، تيم ملي را به موفقيت ميرساند مهاجم سابق تيم ملي ايران مي گويد اتحاد و حمايت همه جانبه مي تواند تيم ملي را در جام ملت هاي آسيا به موفقيت برساند. |
وحيد هاشميان با تسليت به خانواده عليرضا حافظي مجري شبکه راديويي ورزشي گفت: متاسفانه در ايران رسم است که وقتي کسي فوت مي کند عزيز مي شود اما من از 12 سال قبل و از زماني که در پاس بودم ايشان را مي شناختم. چند ماه قبل از آقاي حافظي خبري نداشتم تا اين که در زمان حضور در يکي از روزنامه هاي ورزشي شنيدم که حال او خوب نيست. وقتي از روزنامه بيرون آمدم به موبايل ايشان اس ام اس دادم تا با او احوالپرسي کنم اما جواب آمد که آقاي حافظي فوت کرده و من با شنيدن اين خبر خيلي شوکه و ناراحت شدم. مهاجم سابق بايرن مونيخ در پاسخ به اين سوال که آيا براي مذاکره به ايران آمديد يا براي گذراندن تعطيلات گفت: من شش ماه بود که به ايران نيامده بودم و براي ديد و بازديد و گذراندن تعطيلات به ايران سفر کردم. در اين مدت هم به جز با محمود ياوري که استاد بزرگ من به حساب مي آيد، هيچ صحبتي ديگري انجام ندادم و البته در مجموع شرايط براي حضورم در همدان هم فراهم نبود.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...