0

وحيد هاشميان :اتحاد و حمايت، تيم ملي را به موفقيت مي‌رساند

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سه شنبه 7 دی 1389  9:38 AM

مهاجم سابق تيم ملي ايران مي گويد اتحاد و حمايت همه جانبه مي تواند تيم ملي را در جام ملت هاي آسيا به موفقيت برساند.

وحيد هاشميان با تسليت به خانواده عليرضا حافظي مجري شبکه راديويي ورزشي گفت: متاسفانه در ايران رسم است که وقتي کسي فوت مي کند عزيز مي شود اما من از 12 سال قبل و از زماني که در پاس بودم ايشان را مي شناختم. چند ماه قبل از آقاي حافظي خبري نداشتم تا اين که در زمان حضور در يکي از روزنامه هاي ورزشي شنيدم که حال او خوب نيست. وقتي از روزنامه بيرون آمدم به موبايل ايشان اس ام اس دادم تا با او احوالپرسي کنم اما جواب آمد که آقاي حافظي فوت کرده و من با شنيدن اين خبر خيلي شوکه و ناراحت شدم.

مهاجم سابق بايرن مونيخ در پاسخ به اين سوال که آيا براي مذاکره به ايران آمديد يا براي گذراندن تعطيلات گفت: من شش ماه بود که به ايران نيامده بودم و براي ديد و بازديد و گذراندن تعطيلات به ايران سفر کردم. در اين مدت هم به جز با محمود ياوري که استاد بزرگ من به حساب مي آيد، هيچ صحبتي ديگري انجام ندادم و البته در مجموع شرايط براي حضورم در همدان هم فراهم نبود.

هاشميان درباره مذاکرات گذشته‌اش با چند باشگاه ديگر هم گفت: من اعتقاد دارم وقتي باشگاهي با بازيکني مذاکره مي کند براي آن بازيکن احترام و شخصيت قائل شده و اين با اخلاق من همخواني ندارد که بگويم به خاطر مشکلات مالي يا وضعيت بد يک باشگاه به آنها جواب منفي داده‌ام. من با چهار باشگاه مذاکره کردم که اين مذاکرات نتيجه نداد و اگر مي بينيد خبر مذاکره نفت و پاس با من رسانه اي شد به خاطر اين بود که اين دو باشگاه خودشان اين خبر را اعلام کردند.

وي همچنين درباره انتخاب مربياني که براي تيم هاي نوجوانان و اميد صورت گرفته است، گفت: به نظرم بايد از بهترين مربيان پايه براي فعاليت در اين تيم ها استفاده کنيم چرا که اين تيم ها پايه تيم ملي بزرگسالان را تشکيل مي دهند. من دوستي را مي شناسم. او مربي خوب، توانا و زحمت کشي است و نتايجي که کسب کرده اين مساله را نشان مي دهد. افاضلي هم از مربياني است که به علم روز و دانش فوتبال آشنايي کامل دارد و من اميد دارم که اين تيم ها نتيجه بگيرند. به هر حال در مجموع براي انتخاب سرمربيان تيم هاي ملي بايد با دقت و وسواس عمل کنيم.

مهاجم سابق تيم ملي درباره پيش بيني اش ازنتايج اين تيم در رقابت هاي جام ملت هاي آسيا گفت: متاسفانه فوتبال ما از وضعيت عادي خارج شده و به طرف حاشيه رفته است. اين به حاشيه رفتن فوتبال به تيم ملي و باشگاه ها ضربه مي زند. متاسفانه اصل فوتبال رها شده و همه نگاه ها به سمت حاشيه هاست. به نظرم رسانه ها بايد بستري را فراهم کنند تا زمان باقي مانده تا جام ملتهاي آسيا آرامشي فراهم شود تا تيم ملي بتواند با تعصب و غيرت در جام ملت ها نتيجه بگيرد.

هاشميان در پاسخ به اين سوال که چه قدر براي قهرماني ايران شانس قائل هستيد؟ گفت: عراق در جام ملت هاي قبلي وضعيت بهتري در مقايسه با ايران، استراليا و ژاپن نداشت اما قهرمان شد و اين نشان مي‌دهد که اگر همه حمايت کنند و اتحاد به وجود بيايد تيم ملي مي تواند نتايج خوبي کسب کند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها