نان_شويد_ترکيه
سه شنبه 17 آذر 1394 12:32 PM
نان_شويد_ترکيه
مواد لازم
۲ عدد تخم مرغ(زرده تخم مرغ يکى جهت ماليدن روى نان)
نصف ليوان روغن مايع
نصف ليوان کره ذوب شده
۱ ليوان شير
۱ قاشق غذاخورى پودر خمير مايه فورى
۱ قاشق غذاخورى بکينگ پودر
۱ قاشق مربا خورى نمک
آرد۳/۵ الى ۴ ليوان
شويد تازه حدودا ۱۰۰ گرم بستگى به ميل ذائقه شما دارد که چه ميزان در نظر بگيريد
مواد داخل نان
پنير خامه اى يا پنير سفيد به ميزان لازم
زرده يک عدد تخم مرغ را جدا کرده، بقيه مواد خمير رامخلوط و ورز دهيد خمير به نظر چرب خواهد رسيد که طبيعى است شويد را خرد کرده به خورد خمير دهيد
بگذاريد نيم ساعت استراحت کرده ور بيايد
از خمير به اندازه نارنگى جدا کرد کف دست گرد و پهن کنيد از پنير وسط خمير گذاشته دو سوى خمير را هم آورده در دست به شکل بيضى در آوريد
روى سينى فر با فاصله کنارهم چيده بگذاريد ده دقيقه ديگر استراحت کند
زرده تخم مرغ را بوسيله برس به سطح نان ماليده بفرستيد داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ تا زمانى که سطح نان طلایی شود