طرز تهیه سس ۵ دقیقهای همه کاره
پنج شنبه 10 دی 1394 10:15 AM
سُس آوُکادو؛ یک سُس ساده است که زود آماده میشود.
این سس را با چیپس (مخصوصا چیپس ذرت)، ساقه کرفس یا غذاهای دریایی، کتلت، پاستا و خلاصه هرجور غذایی میشود سرو کرد.
یک عدد آوکادو
دو فنجان آب
یک حبه سیر
کمی موسیر
دو قاشق غذاخوری آبلیمو (به میل خودتان میتوانید این مواد را کم و زیاد یا حذف کنید)
کمی نمک کوشر یا نمک دریا یا نمک معمولی
کمی گرد فلفل سیاه
(کمی از این نمک و فلفل را هم آخر کار بپاشید روی سُس)
آوکادو را پوست گرفته، هسته آن را خارج کنید و به تکههای درشت خُرد کنید. اکنون همه مواد را داخل مخلوط کُن ریخته و از درجه کند تا تند حدود بیست ثانیه خوب مخلوط کنید. (با چشیدن آن مقدار آبلیمو، نمک و فلفل را اندازه کنید.)
سس آماده است آن را از صافی عبور داده و داخل ظرفی دربدار درون یخچال نگهداری کنید.
میتوانید سس را به صورت سرد یا گرم استفاده کنید. اگر بخواهید آن را به صورت گرم استفاده کنید، بعد از مرحلۀ مخلوط کن، سس را داخل ماهیتابه بریزید و کمی حرارت دهید و به عنوان یک سُس ِ داغ، بر روی ماکارونی، پاستا، ماهی و میگو، مرغ و خلاصه هر غذایی که دلخواهتان است ریخته و میل بفرمایید.
روشی که گفته شد، روشِ اصلیِ درستکردن سُس آووکادو است، اما شما بسته به خلاقیت و ذائقهتان میتوانید بعضی مواد را مثل سبزیهای خوشبو (تازه یا خشک) و ادویههای مختلف، به این سس اضافه کنید و لذت ببرید.
آووکادو در ایران فعلا یک میوۀ وارداتی است که قیمتش دانهای از ۲۵۰۰ تا ۱۰هزار تومان میباشد.