0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  9:24 PM

این غذا با برنج مصرف می‌شود و در کنارش ماهی شور،زیتون پرورده و ماست سرو می‌شود.

باقلا وابیج

مواد لازم:

شوید خشک: 3 تا 4 قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ:3 عدد

سیر: 3 حبه

روغن و کره: 100 گرم

باقلای مازندرانی (پلویی): 500 گرم

آب: یک پیمانه پلوپز

نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه:

* ابتدا باقالی‌ها را از پوست جدا کرده و همراه سیر می‌کوبیم .

* بعد شوید خشک و نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده و در کره کمی تفت می‌دهیم.

* سپس آب به آن افزوده و وقتی یک جوش زد ، تخم‌مرغ‌ها را در آن شکسته و می گذاریم تا کمی خودش را بگیرد و بپزد .

* وقتی آب غذا خشک شد و باقالی و تخم‌مرغ‌ها هم پختند، غذا را هم زده و با کمی روغن مجدداً سرخ می‌کنیم.

* سپس فلفل و دارچین را به غذا افزوده و مرتباً تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ شود.

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها