0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  9:24 PM

این غذا بسیار خوشمزه و خوش‌رنگ است و با یک‌بار امتحان در برنامه غذایی شما جای خود را باز می‌کند.

ته چین فیروز کوهی

مواد اولیه:

برنج: چهار پیمانه

سبزی‌پلو: 500 گرم

گوشت گوسفندی: سردست 250 گرم

چغندر: یک تا دو عدد

هویج: دو عدد

قیسی زردآلو: نصف پیمانه

پیاز: یک عدد

گَردِ لیمو: دو قاشق غذاخوری

روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

* گوشت را شسته و در صورت دلخواه به صورت یک تکه یا خرد شده در می‌آوریم.

* پیاز را خرد کرده و گوشت را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

* فلفل و زردچوبه را به گوشت افزوده و به اندازه دو لیوان آب به آن اضافه کرده و می‌گذاریم پس از جوش آمدن با حرارت ملایم نیم‌پز شود.

* برنج را خیس کرده و آبکش می‌کنیم. چغندر را پوست گرفته، حلقه‌حلقه برش می‌دهیم. هویج را هم به شکل مورب برش می‌زنیم. قیسی را شسته و خیس می‌کنیم.

* مقداری روغن کف قابلمه ریخته، به اندازه یک کفگیر روی آن برنج می‌ریزیم.

* گوشت نیم‌پز را قرار داده، روی آن گرد لیمو می‌پاشیم.

* چغندر و هویج را روی گوشت قرار می‌دهیم، سپس یک لایه سبزی و یک لایه برنج می‌ریزیم تا موادمان به صورت لایه‌ای درون قابلمه ریخته شود.

* قیسی‌ها را درون کمی روغن تفت داده، روی برنج می‌ریزیم و به اندازه دو تا سه قاشق روغن روی برنج ریخته و آن را دم می‌کنیم.

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها