0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  9:23 PM

کدوبره یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی استان مازندران است.

کدو بره مازندران

مواد لازم:

سیب‌زمینی:‌ 3 عدد

کدوی سبز:‌5 عدد

گوجه‌فرنگی: 5 عدد

پیاز: 2 عدد

سیر: یک حبه

تخم‌مرغ: 3عدد

روغن، نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

• درون تابه کمی روغن بریزید و شعله را زیاد کنید. پیاز و سیر را خرد کرده و چند دقیقه تفت دهید.

• نمک و زردچوبه را اضافه کنید. سیب‌زمینی‌ها را نگینی خرد کرده و داخل تابه بریزید. سپس شعله را ملایم کنید و در تابه را ببندید و بگذارید مواد 10- 5 دقیقه روی حرارت پخته شوند.

• کدوهای سبز را حلقه حلقه کنید و به مواد تابه اضافه کنید و چند دقیقه سرخ کنید. وقتی رنگ کدو کمی تغییر کرد گوجه فرنگی‌های خرد شده و تخم‌مرغ‌های زده شده را روی آن بریزید و شعله را کم کنید.

• درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بپزند.

• در مرحله آخر فلفل سیاه را روی آن بپاشید و غذا را سر سفره بیاورید.

• برای سرو غذا می‌توانید روی آن مقداری جعفری خرد شده بریزید، همچنین می‌توتنید با کمی پنیر پارمیسان یا ماست چکیده روی آن را تزیین کنید.

نکته

: کدوبره، یک غذای خوشمزه مازندرانی است که سریع آماده می‌شود و به دلیل کالری کم و وجود مواد گیاهی،‌بهترین گزینه برای افراد گیاه‌خوار و همچنین افراد در حال رژیم است.

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها