پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 9:14 PM
حلوا زرده كه به عنوان يك دسر مقوي معرفي مي شود، سوغات معروف همدان است كه طعم دلپذير و ايراني پسندي دارد. اين حلوا شباهت زيادي به شله زرد دارد اما مواد اوليه آن كاملا متفاوت است.
مواد لازم:
زرده تخم مرغ 10عدد
شكر يك ليوان
نشاسته 2 قاشق
گلاب و زعفران به ميزان دلخواه
روغن يك قاشق
طرز تهيه:
زرده تخممرغها را جدا كرده و آنها را با چنگال هم بزنيد تا يكدست شوند. سپس شكر را اضافه كرده و آنقدر با دست يا هم زن با تخممرغها بزنيد تا مايهاي كاملاً صاف و يكدست به وجود آيد. حالا نشاسته را به مواد اضافه كنيد و بعد از كمي هم زدن، گلاب و زعفران را به مخلوط بيفزاييد.
مواد را كاملاً با هم تركيب كنيد تا يك دست باشند. حالا آنها را در قابلمه لعابي ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد. روي حرارت بايد مواد را همچنان هم بزنيد تا ته نگيرند. پخت حلوا زرده را تا وقتي كه رد قاشق روي مواد بماند، ادامه دهيد. بعد از پخت آن را از روي حرارت برداشته و با پودر پسته و نارگيل تزئين كنيد.
اين دسر بايد سرد سرو شود. با سفيدههاي باقيمانده از پخت اين دسر ميتوانيد يا شيريني پفكي گردويي تهيه كنيد يا مثل همدانيها انگشت پيچ درست كنيد كه پخت آن را تاپیک مخصوص آموزش دادهايم.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...