0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  9:07 PM

یکی از آشهای بسیار خوشمزه که در سفر به ارومیه و آذربایجان غربی حتما باید از آن خورد آش بلغور یا به زبان آذری یارماشورباسه است . در اینجا با طرز پخت این آش خوشمزه آشنا می شویم .

یارماشورباسه

مواد لازم:

سیب زمینی: 1 عدد متوسط

فلفل دلمه ای: 1 عدد کوچک

گوجه : 1 عدد

بلغور: 1 پ

لوبیا قرمز پخته: 1 پ

پیاز: 1 عدد

رب گوجه: 1 ق غ

نعناع خشک: 1 ق غ

نمک، فلفل و زردچوبه

لیمو ترش تازه

طرز پخت:

بلغور رو نیم ساعت قبل خیس کنین. سیب زمینی و فلفل دلمه ای رو نگینی خرد کنین و بذارین کنار تا بعد. (سیب زمینی زود سیاه میشه ها..توی یه کاسه آب بذارین)

پیاز رو خلال کنین و سرخ کنین. نمک، فلفل، زردچوبه رو هم بریزین و تفت بدین. رب گوجه هم اضافه کنین و بازم تفت بدین.

بلغور رو با کمی آب به بقیه مواد اضافه کنین…جونم بلغور.من عاشق بلغورم.

یکی دو جوش که زد، سیب زمینی و فلفل رو هم بریزین و بذارین با در بسته و حرارت ملایم سیب زمینی نرم بشه. اگه آبش کم بود آب جوش بریزین . مواظب باشین ته نگیره

سیب زمینی که پخته شد لوبیا قرمز پخته خوشگل رو هم اضافه کنین

مواد که پخته شد نعناع خشک رو هم بریزین و هم بزنین

آش بلغور ما یه آش لعابدار خوشرنگ و رو هست که موقع سرو آب لیمو ترش تازه می زنین و نوش جان می کنین

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها