0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  8:30 PM

مواد لازم برای تهیه قلیه تخم مرغ (غذای خوزستانی):

تخم مرغ – ۵ عدد

سبزی (گشنیز و شوید) – نیم کیلوگرم

آرد گندم – یک پیمانه

پیاز و سیر – به میزان لازم

تمرهندی – یک قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه – به میزان لازم

گرد لیمو – به میزان دلخواه

روغن – به مقدار لازم

آب – به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی یا گوجه نگینی خرد شده- به میزان دلخواه

طرز تهیه قلیه تخم مرغ (غذای خوزستانی):

در قابلمه مناسبی ابتدا پیاز و سپس سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سبزی های معطر را بعد از شستن و خرد کردن به مواد اضافه کنید و همراه پیاز و سیر تفت دهید. تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید و به همراه رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید.

در مرحله بعد تمرهندی را در کمی آب حل و به مایه اضافه کنید.

آرد را در کمی آب حل و به سبزی ها اضافه کنید.

در مرحله آخر نمک، گرد لیمو و زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید مواد جا بیفتد.

قلیه تخم مرغ

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها