پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 8:30 PM
مواد لازم برای تهیه قلیه تخم مرغ (غذای خوزستانی):
تخم مرغ – ۵ عدد
سبزی (گشنیز و شوید) – نیم کیلوگرم
آرد گندم – یک پیمانه
پیاز و سیر – به میزان لازم
تمرهندی – یک قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه – به میزان لازم
گرد لیمو – به میزان دلخواه
روغن – به مقدار لازم
آب – به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی یا گوجه نگینی خرد شده- به میزان دلخواه
طرز تهیه قلیه تخم مرغ (غذای خوزستانی):
در قابلمه مناسبی ابتدا پیاز و سپس سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سبزی های معطر را بعد از شستن و خرد کردن به مواد اضافه کنید و همراه پیاز و سیر تفت دهید. تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید و به همراه رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید.
در مرحله بعد تمرهندی را در کمی آب حل و به مایه اضافه کنید.
آرد را در کمی آب حل و به سبزی ها اضافه کنید.
در مرحله آخر نمک، گرد لیمو و زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید مواد جا بیفتد.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...