0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  8:25 PM

مواد لازم برای ۴ نفر:
۱ کیلو گرم بادمجان قلمی
۱ عدد پیاز متوسط خلالی خرد شده
۵۰ گرم کره
۳ عدد گوجه فرنگی
۲ تا ۳ عدد گوجه فرنگی
۱ حبه سیر ساطوری شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
● نکات تغذیه ای
مقدار مواد مغذی به ازای هر نفر:
۲۷۴ کیلو کالری
۹ گرم پروتئین
۴۱ گرم کربو هیدرات
۱۱ گرم چربی

طرز تهیه
بادمجان ها را پوست کنده, آنها را به صورت مکعب هایی به اندازه ۲ سانتی متر برش می دهیم و نیم ساعت در آب و نمک می خوابانیم.
در قابلمه ای پیازها را در کره تفت می دهیم و بادمجان ها را بعد از آبکش کردن به آنها می افزاییم.
پس از این که بادمجان ها کمی نرم شد, گوجه فرنگی ها را بدون پوست به صورت مکعبی خرد کرده و با نمک و فلفل به مخلوط پیاز اضافه می کنیم.
درب قابلمه را می گذاریم تا مواد چند جوش بزند.
سیب زمینی ها را پس از پوست کندن, مکعبی خرد کرده و در ظرفی جداگانه سرخ می کنیم.
سیب زمینی ها و دسر را به بادمجان ها اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه ی دیگر مواد بپزد.
قابلمه را از روی حرارت برمی داریم, غذا را در بشقاب مناسبی و سرو می کنیم.
▪ نکته: این غذا را می توان با کدو سبز نیز طبخ کرد.

یتیمچه

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها