پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 8:24 PM
● مواد لازم:
بابونه شیرازی یا بابونه سبزمحلی: یك و نیماستكان معمولی
تخممرغ: ۴ تا ۵ عدد
روغن حیوانی: ۶ قاشق پرغذا خوری
ادویه: یك قاشق مرباخوری
آرد گندم: یك استكان
پیاز متوسط: ۴ عدد
● طرز تهیه:
پیازها را ریز خرد كرده در روغن تفت میدهیم،به قدری كه طلایی رنگ شوند. سپس آردها راریخته مجددا تفت میدهیم، بعد كمكمآبجوش را اضافه میكنیم و تند هم میزنیم تا بهدلخواه خودمان غلظت غذا به دست آید. سپستخممرغ و بابونه را اضافه كرده آنها را دممیكنیم، حداقل ۲ ساعت تا كاملا جا افتادهشوند. نمك، فلفل و ادویه را هم اضافه میكنیم.ناگفته نماند، زمانی كه تخممرغ را مخلوطمیكنید. تند بهم بزنید تا تخممرغها از هم بازشوند و كاملا مخلوط این خوراك گردند.
منبع : ویستا
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...