پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 8:22 PM
مواد لازم :
برنج آبكش شده سه پيمانه
نخود و کشمش از هر کدام يك پيمانه
رب انار ترش دو قاشق غذاخوري
مرغ يا گوشت 300 گرم
پياز متوسط دو عدد
نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم
طرز تهيه :
نخودها را از شب قبل خيس كنيد تا نرم شوند و بعد آنها را بپزيد. پيازها را نگيني خرد كرده درون تابه ريخته تا كمي سبك شود سپس تكههاي مرغ يا گوشت را اضافه كرده تا تفت بخورند و بعد نمك و ادويه زده و نصف استكان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند. وقتي آب گوشت خشك شد نخودها و كشمشها را اضافه كرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط كنيد تا به خورد مواد برود در پايان مواد را لابهلاي برنج ريخته و برنج را دم كنيد.
نكته:
معمولا اين غذا را براي سحر درست ميكنند اما براي عيد سعيد فطر نيز ميتوان روي ميز ناهار قرار داد.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...