پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 8:22 PM
دو پیازهی میگو یکی از خوشمزهترین غذاهای دریایی است که مخصوص جنوبیهاست.
مواد لازم:
میگوی پاک شده: 500 گرم
پیاز: یک کیلوگرم
رب گوجهفرنگی: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
روغن: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه به مقداری
طرز تهیه:
* ابتدا پیازها را پاک کرده و سپس به صورت خلالی خرد میکنیم.
* میگوها را نیز تمیز میکنیم. سپس به همراه پیازها در ظرفی روی حرارت اجاق گاز میگذاریم و در ظرف را میبندیم و حرارت اجاق را کم میکنیم تا آب پیاز به خورد میگوها برود.
* آنگاه کمی روغن در ظرف ریخته و میگوها را سرخ میکنیم .
* در این هنگام ادویه را اضافه میکنیم و یک تفت میدهیم.
* بعد نمک و فلفل و رب گوجهفرنگی را اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
* سپس حرارت اجاق را کم کرده و چند دقیقه میگذاریم تا کمی بپزد.
* آنگاه در ظرف مورد نظر کشیده و سرو میکنیم.
نکته:
بعضیها مواد دیگری مثل سیبزمینی و سیر و فلفل دلمهای سرخ شده هم به آن اضافه میکنند.
لزومی ندارد این غذا با برنج سرو شود، چون خورش نیست و خوراک است، ولی با برنج هم خوب میشود.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...