0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  8:17 PM

طرز تهیه :

پختن چغندر به دو صورت انجام میگیرد ، مقداری چغندر سالم را پس از تمیز کردن در ظرفی قرار داده و مقداری آب به ان اضاف کرده و بر روی شعله کم اتش گذاشته تا به تدریج و ملایم با بخار اب پخته شود پس از پخته شدن خوراکی شیرین و مقوی برای صبحانه یا عصرانه میباشد ، روش دوم پختن چغندر کلمی این است که مفداری کلم (کلوخ) را مانند کوره روی هم میچینند و در زیر کلم ها با بوته و هیزم آتش درست میکنند ، آنقدر آتش را تند میکنند تا کاملا کلم ها گرم و قرمز رنگ شود بعد چغندر ها را داخل کوره ریخته و کوره را بر سر چغندر ها خراب میکنند و روی انها را با خاک میپوشانند حدود چهار یا پنج ساعت بعد خاکها را عقب میزنند و چغندر هایی که حسابی پخته و قرمز شده را از زیر کلوخ ها بیرون می آورند این نمونه از چغندرهای پخته شده بسیار خوشمزه و زود هزم و دارای خاصیت فراوان میباشد .

خوراک چغندر قند

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها