0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  8:12 PM

مواد لازم

آرد گندم (آرد نان سنگک) 350 گرم
روغن جامد 190 گرم
پودر شکر 160 گرم
جوش شیرین 2/1 قاشق چایخوری سرخالی
پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
محلول زعفران 2 قاشق چایخوری
کنجد به مقدار لازم

طرزتهیه

جوش شیرین را با آرد الک نمایید.
روغن را با پودر شکر با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود سپس پودر زنجبیل را اضافه و به زدن ادامه دهید حالا مواد خشک الک شده را افزوده و خمیر را بگیرید. ورز دهید و برای یک ساعت استراحت دهید سپس خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز کنید و قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید. سپس روی آنرا با محلول زعفران پوشش داده کمی کنجد بپاشید. سپس سینی را در فر گرم شده 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) برای 10 الی 15 دقیقه در طبقه اول از بالا قرار دهید تا روی شیرینی ها کمی طلایی رنگ شود سپس سینی را از فر خارج و پس از سرد شدن از سینی جدا و در ظرف در بسته نگهداری کنید.
توضیح: در صورت دلخواه می توانید از کره و روغن جامد تواما” استفاده نمایید و زعفران ساییده شده را هم با گلاب به صورت محلول در آورید.

گزارش تصویری از طرز تهیه نان فسایی :

طرز تهیه نان فسایی

طرز تهیه نان فسایی

طرز تهیه نان فسایی

طرز تهیه نان فسایی

طرز تهیه نان فسایی

طرز تهیه نان فسایی

طرز تهیه نان فسایی

طرز تهیه نان فسایی

طرز تهیه نان فسایی

طرز تهیه نان فسایی

طرز تهیه نان فسایی

طرز تهیه نان فسایی

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها